Jedina igra koja mi je ostavila utisak odlicnog grafickog prikaza pored Crysis-a jeste Battlefield 2.Uopste nije bio los ni gameplay. Svaka im cast i za ovaj treci deo.
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
boljih pucachina koje sam igrao, i dalje je u kompu naravno :) sad dodam nove modove, mape i ne moze da dosadi nikad :) Nadam se da ce da ostane kao 2 deo odlicna pucachina i nadam se da ce dodati da moze da se unistava okruzenje kao i u BC. Na istu foru treba da naprave i battlefield 1943, ali to se ne zna kad ce :(
@Mixer93: o cemu pricas?! Sa expansion pack-ovima tu ima jedno...
25.02.2011. 07:01
status: user broj poruka: 10997
50 mapa (``epizoda``). Svi moguci tereni, sva moguca vozila na nebu, vodi i zemlji... Nema tu nikakvog `kraja` jer je igra koncipirana `modularno` - biraj teren i opremu pa udri do besvesti!
Jedna od najboljih u kategoriji `real war` pucacina-sunjacina, ikad!!!
A evo i najboljeg igraca na delu:
http://goo.gl/6iSQE - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sto se tice ovog trejlera, vise NIJE pokazao nego sto je pokazao! Da nije naslova, reklo bi se da je to blic-prikaz COD4 i/ili Bad Company...
Negativ, Medo! BF2 je itakako igriv u single player mode-u!
25.02.2011. 14:39
Ti mozda nisi instalisao nesto kako treba (ili je neki drugi razlog po sredi). Eno, dao sam i link za video clip u kojem koljem shyptare u jednoj mapi (sp mode)...
Pa skoro da i jesu naslednici. Inace po wiki engine kod BBC2 je frostbite 1.5 dok je kod Batllefield 2 Refractor. Isti je razvojni tim tako da dodje i na isto!
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Re: Negativ, Medo! BF2 je itakako igriv u single player mode-u!
25.02.2011. 15:08
status: user broj poruka: 6502
BF2 nema single player kampanju, mozes da igras na mapi sa botovima ali to se ne moze nazvati single player kampanjom sa sve pricom i ostalim elementima...
:: Ti mozda nisi instalisao nesto kako treba (ili je neki drugi razlog po sredi). Eno, dao sam i link za video clip u kojem koljem shyptare u jednoj mapi (sp mode).. :: :: ::
Pa ti onda bolje znas stanje stvari od proizvodjaca igre. Oni...
25.02.2011. 20:03
(a ne ja) su igru podelili na SP (single player) i MP (multi player) mode. Kazes `botovi` a ne `pravi` single pl mode. A sta je sa drugim igrama? KOJA TO IGRA NEMA botove u single player mode-u? COD, MOHonor, MW2... to su ti sve sami bot-ovi, u sp mode-u, brate slatki (medeni)... Druga je stvar sto nema jedinstvene KAMPANJE koja bi te vodila kros igru, nego je, kako vec napisah, primenjen sistem nezavisnih mapa-epizoda... Svejedno, radi se, definitivno, o single player-u (samo TI si stvarni igrac, sve oko tebe je `aranzman`)...
Nego, jesi li video kako se vozi helikopter.`Ko na nas krene, iz mesta je nayeb`o! (Maratonci)`.
Re: Pa ti onda bolje znas stanje stvari od proizvodjaca igre. Oni...
25.02.2011. 20:11
status: user broj poruka: 6502
Aj ovako, ti igras multiplejer sa botovima na mapama koje su takodje za multiplejer, to moze da se nazove single player ali nije to to ipak.
Nista bez kampanje, skriptovani delovi, prica, zadaci, cutscene it. itd.
:: (a ne ja) su igru podelili na SP (single player) i MP (multi player) mode. Kazes `botovi` a ne `pravi` single pl mode. A sta je sa drugim igrama? KOJA TO IGRA NEMA botove u single player mode-u? COD, MOHonor, MW2... to su ti sve sami bot-ovi, u sp mode-u, brate slatki (medeni)... Druga je stvar sto nema jedinstvene KAMPANJE koja bi te vodila kros igru, nego je, kako vec napisah, primenjen sistem nezavisnih mapa-epizoda... Svejedno, radi se, definitivno, o single player-u (samo TI si stvarni igrac, sve oko tebe je `aranzman`).. :: :: Nego, jesi li video kako se vozi helikopter.`Ko na nas krene, iz mesta je nayeb`o! (Maratonci)`. :: ::
razlika u battlefield2 i bad company 2...greska! Inace nisam ni pomislio da je losa igrica, ali eto patcheve ne koristim tako da mi je bila kratka. Definitivno jedna od najboljih pucacina...
Medo, ti jednostavno odbijas da priznas ono sto je ocigledno:
26.02.2011. 00:06
-single player mode=one (real human) player against machine -multiplayer mode=two or more (real humans) against each other
Ono o cemu ti govoris (i sa cime brkas single/multi problematiku) je gameplay, dizajn, idejna sustina odredjene igre. Da li je igra single ili multi mode zavisi ISKLJUCIVO od toga radi li se o igri jednog igraca protiv `programa` ili se dva ili vise igraca medjusobno nadmecu. DRUGI problem je usloznjenost `kampanje`, `zadaci` (kako si se ti izrazio)... Primeti samo jednu stvar: svaka mapa ponaosob moze se smatrati `kampanjom`, zar ne? Poceo si igru sa tim-i-tim resursima, sa tim-i-tim zadatkom (osvajanje baza i/ili desetkovanje neprijatelja) i kako vreme odmice, privodis zadatak kraju i pobedjujes (ili bivas pobedjen). DRUGA je stvar cinjenica da su zadaci prilicno svedeni, to jest ne postoji `lepeza` zadataka kao u, na primer COD-u ili MOH-i itd. Samo point`n`shoot. Ali to NEMA VEZE sa razlikom single - multi...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.