Cak Norisovog zagrevanja pred trening u Iraku. Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Asus 8600GT Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
da je bila slaba grafika zbog rezolucije xD znam da nisam imao mogucnost da izaberem 1680, a 1440 nzm dal je imalo, posle sam skinuo neki resolution hack i mnogo lepse izgleda, mada htela je da umre 8800gt od kocenja kad sam povecao na 1680 :) Inace prica je bilo skroz prosecna, ali sibanje je bilo extra :D
Meni ova igra nesto ne ide kako treba,podesavanja su sve na max. 1920x1080 i u zatvorenom ide OK 60fps ali napolju fali frejmova,cim sam na otvorenom fps je oko 30 u proseku. Hardver je gtx460 1gb oc na 850mhz i athlon x4 na 3.3ghz,ram 4gb. Kad ukljucim monitoring u igri,gpu load mi se vrti izmedju 40-50% a cpu load takodje na oko 50%,memorija je isto tu negde,znaci nigde ne zapinje oko hardvera ali ne izvlacim maksimum fps iz igre? Jedino ako igra koristi samo dva jezgra pa da tu zapinje gpu.
OK,znaci kod mene jos i dobro,reko da nije do crack-a ili rekoh mozda treba nesto da se cacka po configu kao i kod mnogih naslova dosad,pogotovo oni u unreal enginu sto su radjeni
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.