Krek radi s onom clonedvd verzijom od ranije, doduše eset prijavljuje trojanca. Svejedno, dobio je moj lični blagoslov da se goni u kurac, i on i trojanac.
Igra deluje dobro, bar početak, šteta što ne mogu večeras da upržim malo.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Nema virusa u tim krekovima, lažne uzbune, određene tipove skripti antivirus prepoznaje kao trojanac, eksplicitno naredi antivirusu da ignoriše taj folder i sve ok.
Inače skidrow krek radi odlično, kod onog od FLT najviše mi je smetalo što ne pamti podešavanja.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Jel neko ima resenje za xlive.dll ili za skidrow.dll jel neko uspeo da nadje krek bez virusa ::
Može, ideš u advanced setup, pa u exclusions, add, pokažeš mu folder koji nećeš da skenira i to je to. Moraćeš da prebaciš rar u kojem je krek u taj folder pa `extract here`, inače ti neće dati.
:: E ja imam nod32 e jel mozes sad lepo da mi objasnis oko kreka sta treba da se urad :: ::
vidim da se dosta ljudi muci ja sa KIS-om nisam imao tih problema odskenirao, prijavio da je cisto, krekovao i igram inace, nisam primetio da baguje kad se puca, sve radi normalno bar za sad :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.