Intro izgleda bolesno ! Kakv kurac avatar od ko zna koliko miliona, ovo izgleda 10x bolje a uradise ga sacica game developera... Pogledajte, pa dajte misljenja !
Nema sta ovi su majstori koliko god da ih ima odradili su jako jako kvalitetno, hehe mogu protivnici da budu samo oni koji nevole ovaj `zanr` inace ovo je bolesno i bolesno dobro :)
:: Zanimljivo izgleda, ali da baš kažeš da izgleda bolje od Avatara je stvarno vic od konstantacije.. :: :: Karakterna animacija je standardna, a tebe je verovatno impresionirala simulacija partikla za krv.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Vidiš šta je zeleni ekran? Brate, nisi svestan koliko si neupućen u celu priču. Zeleno platno (ne zeleni ekran) je nešto što služi za sasvim desetu stvar, a da se primeti negde gde je korišćeno na takvom projektu je ravno nuli...
Film kao film je sranje, ali mocap, animacije, render i ceo kompozit je remek delo, i otprilike si jedna jedina osoba od koje čujem tako nešto. Jedno je da ti se ne svidja nešto, ali moraš biti vrlo upućen u celu priču da bi mogao da polemišeš...
Nemoj da te čuje neko... __________________ Scourge of PCBerza
:: Avatar je govno, kao film-animacija + kosta oj ha miliona, a opet vidis sta je zeleni ekran a sta je pravo.. :: :: AMD Phenom II x6 1055 - 2.8Ghz :: 5 Gb RAM Kingston hyperX genesis 1600MHz cl :: 470 gtx gigabyte 1280 ddr5 320 bi :: MB:MSI 760GM-E51 AM :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuColler:Titan-Vanes :: Mouse:mx518 :: :: :: Zanimljivo izgleda, ali da baš kažeš da izgleda bolje od Avatara je stvarno vic od konstantacije.. :: :: :: :: Karakterna animacija je standardna, a tebe je verovatno impresionirala simulacija partikla za krv.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: ::
Čekaj Daume, polako, mislim da je mislio pre `očigledno` je gde je platno, a ne bukvalno se vidi....
:: Vidiš šta je zeleni ekran? Brate, nisi svestan koliko si neupućen u celu priču. Zeleno platno (ne zeleni ekran) je nešto što služi za sasvim desetu stvar, a da se primeti negde gde je korišćeno na takvom projektu je ravno nuli.. :: :: Film kao film je sranje, ali mocap, animacije, render i ceo kompozit je remek delo, i otprilike si jedna jedina osoba od koje čujem tako nešto. Jedno je da ti se ne svidja nešto, ali moraš biti vrlo upućen u celu priču da bi mogao da polemišeš.. :: :: Nemoj da te čuje neko.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A
Pošto sam u toj industriji, i bavim se motion capture-om, malo me vredja kad neko totalno van cele priče da sebi za pravo da polemiše a ne zna ceo proces koliko je komplikovan i koliko je truda uloženo u jedan takav film...
Šta definiše on kao `green screen` da pogledam ja pa da sebi otvorim oči, pošto je to kako vidim jedna jeftina stvar koja se preterano koristi...
:: :: Čekaj Daume, polako, mislim da je mislio pre `očigledno` je gde je platno, a ne bukvalno se vidi... :: :: :: Vidiš šta je zeleni ekran? Brate, nisi svestan koliko si neupućen u celu priču. Zeleno platno (ne zeleni ekran) je nešto što služi za sasvim desetu stvar, a da se primeti negde gde je korišćeno na takvom projektu je ravno nuli.. :: :: :: :: Film kao film je sranje, ali mocap, animacije, render i ceo kompozit je remek delo, i otprilike si jedna jedina osoba od koje čujem tako nešto. Jedno je da ti se ne svidja nešto, ali moraš biti vrlo upućen u celu priču da bi mogao da polemišeš.. :: :: :: :: Nemoj da te čuje neko.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A
:: :: Čekaj Daume, polako, mislim da je mislio pre `očigledno` je gde je platno, a ne bukvalno se vidi... :: :: :: Vidiš šta je zeleni ekran? Brate, nisi svestan koliko si neupućen u celu priču. Zeleno platno (ne zeleni ekran) je nešto što služi za sasvim desetu stvar, a da se primeti negde gde je korišćeno na takvom projektu je ravno nuli.. :: :: :: :: Film kao film je sranje, ali mocap, animacije, render i ceo kompozit je remek delo, i otprilike si jedna jedina osoba od koje čujem tako nešto. Jedno je da ti se ne svidja nešto, ali moraš biti vrlo upućen u celu priču da bi mogao da polemišeš.. :: :: :: :: Nemoj da te čuje neko.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A
Taj vic o animaciji ostaje vic, dok ne budeš seo i probao da animiraš nešto sam, tako da ne zasmejavaj ljude, ionako je većina filma mocap-ovana, a što se tiče animacije nigde se ne vidi razlika šta je mocapovano, a šta animirano...
Pa mislim, šta dalje da pričamo kad je tebi ovaj prosečni trailer bolje odradjen od Avatara... c c c
Ne znam da animiram niti me interesuje ,i nigde nisam spomenuo moSHn kepCHr, ali npr oni perodaktili iz avatara su veoma ubedljivi prosto su toliko dobro odradjeni da ne razlikujem da li su pravi ili ne...Kao i gomila pozadina u filmu.
:: Taj vic o animaciji ostaje vic, dok ne budeš seo i probao da animiraš nešto sam, tako da ne zasmejavaj ljude, ionako je većina filma mocap-ovana, a što se tiče animacije nigde se ne vidi razlika šta je mocapovano, a šta animirano.. :: :: Pa mislim, šta dalje da pričamo kad je tebi ovaj prosečni trailer bolje odradjen od Avatara... c c ::
:: a ti druže vidi da ispraviš taj potpis, jer kuler se na engleskom piše cOOler, a ne coLLer :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
Igra ce biti govno verovatno nesto kao left 4 dead...
Intro mi je skroz super.
A poredjenje sa Avatarom je multi milionerski projekat koji opet izgleda kao govno i sa 3 kilometra vidis sta je fake-animacija a sta pravo...Nevezano sto je sam film sranje.
:: trejler je dobar, al mislim da nema potrebe da se dize hype prevelik, ipak je to Techland, prave ljudi ok igre ali sigurno nece biti igra decenije.. :: :: I ne znam sta ovo ima da se poredi sa Avatarom wtf ? :: ::
Da vidis uzivo takvog izvanzemaljca, takvu planetu, osvetljenje.....bla...bla. pa da se uhvatimo za poredjenje, ovako ne mozemo. :)
:: Igra ce biti govno verovatno nesto kao left 4 dead.. :: :: Intro mi je skroz super :: :: A poredjenje sa Avatarom je multi milionerski projekat koji opet izgleda kao govno i sa 3 kilometra vidis sta je fake-animacija a sta pravo...Nevezano sto je sam film sranje. :: :: AMD Phenom II x6 1055 - 2.8Ghz :: 5 Gb RAM Kingston hyperX genesis 1600MHz cl :: 470 gtx gigabyte 1280 ddr5 320 bi :: MB:MSI 760GM-E51 AM :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan-Vanes :: Mouse:mx518 :: :: :: trejler je dobar, al mislim da nema potrebe da se dize hype prevelik, ipak je to Techland, prave ljudi ok igre ali sigurno nece biti igra decenije.. :: :: :: :: I ne znam sta ovo ima da se poredi sa Avatarom wtf ? :: :: :: ::
JA ocekujem od Dead Island neku osrednju zombi akciju, sigurno nece da bude kao L4D u multiju ipak je to Valve.
:: Igra ce biti govno verovatno nesto kao left 4 dead.. :: :: Intro mi je skroz super :: :: A poredjenje sa Avatarom je multi milionerski projekat koji opet izgleda kao govno i sa 3 kilometra vidis sta je fake-animacija a sta pravo...Nevezano sto je sam film sranje. :: :: AMD Phenom II x6 1055 - 2.8Ghz :: 5 Gb RAM Kingston hyperX genesis 1600MHz cl :: 470 gtx gigabyte 1280 ddr5 320 bi :: MB:MSI 760GM-E51 AM :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan-Vanes :: Mouse:mx518 :: :: :: trejler je dobar, al mislim da nema potrebe da se dize hype prevelik, ipak je to Techland, prave ljudi ok igre ali sigurno nece biti igra decenije.. :: :: :: :: I ne znam sta ovo ima da se poredi sa Avatarom wtf ? :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.