Ne nadjoh da ima tema o ovome,tj. ovakvim mapama, pa za one koji se igraju: http://www.youtube.com/watch?v=5kjccIpjxbo Nick mi je isti kao i na forumu,vidimo se tamo! Od kako sam sklopio masinu ovo mi je omiljena zanimacija za ubijanje vremena i ponekog virtuelnog coveka
Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Leadtek GT 210 512 MB DDR3 Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
...da si ti meni ziv ibzdrav, ovo je poprilicno staro, naime to je jedan nas novosadski klan uradio, cak je covek napravio neke mape iz MW2-ke. A same mape su za MW.
Pozz...
odavno napravio nego nisam nasao temu sa ovim pa reko` ako jos neko pika ovo da se nadjemo na tom serveru ponekad da malo pustamo krv,zdravo je to,tako su barem govorili lekari u srednjem veku! :) Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Leadtek GT 210 512 MB DDR3 Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
Izbegavam balkanske servere koliko god mogu, daleko manje vremena se provodi u pucanju nego u psovanju majki ustaških, ćetnićkih, balijskih... Počne opasno da smara posle nekog vremena.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Pazi chika Raicu,ja stvarno do sada nisam naisao na to na ovom serveru jer su svi cool i sa jedne i sa druge strane i stalno se prozivamo ali bez pretnji itd. Prozivamo se mi tu i tamo ali iz zajebancije i kickuje se odma ko pocne stvarno da vredja ili da koriti nedozovoljeno oruzje ili ne postuje dogovor. A znam da svuda ima budala k`o da ih neko serijski proizvodi,samo ovde je za sada ok. Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Leadtek GT 210 512 MB DDR3 Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
:: Izbegavam balkanske servere koliko god mogu, daleko manje vremena se provodi u pucanju nego u psovanju majki ustaških, ćetnićkih, balijskih.. :: Počne opasno da smara posle nekog vremena :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
Jos kad bi mogao da se skine BALKAN SPECIAL FORCES MOD.........
:: Pazi chika Raicu,ja stvarno do sada nisam naisao na to na ovom serveru jer su svi cool i sa jedne i sa druge strane i stalno se prozivamo ali bez pretnji itd :: Prozivamo se mi tu i tamo ali iz zajebancije i kickuje se odma ko pocne stvarno da vredja ili da koriti nedozovoljeno oruzje ili ne postuje dogovor. A znam da svuda ima budala k`o da ih neko serijski proizvodi,samo ovde je za sada ok. :: Putting the laughter back into manslaughte :: AMD Athlon II X3 455 3,3 GH :: MSI 770 C4 :: Hynix 2GB DDr :: Leadtek GT 210 512 MB DDR :: Hitachi Deskstar 500GB SATA :: LC Power 600H-1 :: Xigmatek Asgar :: :: :: Izbegavam balkanske servere koliko god mogu, daleko manje vremena se provodi u pucanju nego u psovanju majki ustaških, ćetnićkih, balijskih.. :: :: Počne opasno da smara posle nekog vremena :: :: :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: ::
jel moze neki priručnik za početnike!! Jel treba neki program da se skida, jel moze bilo koja verzija igre, ima li kakvo ogranicenje sto se interneta tice.......... Još nikad u karijeri nisam probao multiplejer da igram, nesto mi se nije akalo s time, izgleda mi prilicno komplikovana procedura!
:: :: pricate?Ja igram tamo aka Hacker!Vukovar obozavam :: AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stoc :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: Gigabyte GTX 260O :: 684/1368/2200 121gb/s :: XIGMATE :: Go Green 700W 80Plus :: ::
Krekovana instalacija igre i najbolje je da posle toga napravis nalog na http://www.gameranger.com/ da bi mogao da add-ujes ljude sa kojima stalno igras i da komuniciras sa njima.Kada instaliras Game ranger i napravis novi account,samo ga pokrenes,izaberes server,i on sam upali igru i poveze se na izabrani server. Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Asus 8600GT Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
Ja sam skinuo verziju skidrow.Treba da instaliras igru,skines patcheve(1.7 je zadnji) i da potrazis cracked servere.Nasih ima dosta.Evo ti par za pocetak(uz vec pomenuti BSF-po meni najbolji)
http://www.scclan-gamers.com/ da ne duzim sa pisanjem,tamo je sve objasnjeno Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Asus 8600GT Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
neki krekovan COD4 multiplayer only 1.7 Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Asus 8600GT Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.