:: A ne, vise ne ulazim, ovde, zabo sam par sati prosle godine i bas sam se iznervirao. Verovatno sto mi bilo krivo jer nisam dovoljno pametan : :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
Imas onaj broj na papiru koji menja XX na laseru, i onda kad ukombinujes, laser pokazuje neki broj 55L 33R Znaci 55 ulevo pa 33 udesno, a ako nije tako onda probaj 55 udesno pa 33 levo xD najgore je onaj uredjaj sa zvucima, moras da namestis 5 klizaca na skali od 1-10 da dobijes odredjen zvuk da bi ti se otvorio :S bolesssssssss gledao sam taj link i to sa tom kutijom nisam uspeo da sjebem :D Inace igra je jako jako dobra :)
Lenovo Y560 Intel i3 330M 2.13GHz HM55 3GB DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
:: Ne moraš ništa da pogađaš, pogledaj na netu kako se otvara pravi sef :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: sad otkljucavam sef sa brojvima, ali nzm kako ovo da okrecem, znam kombinaciju, ali treba iz prve da se pogodi broj, moracu na linku da vidim : :: :: ::
od nule ides levo do broja 55 pa desno do broja 35 ne da broji 55 desno! a zvucnike sam resio NE LAZEM za 1min. jednostavno sam osetio da sve treba da zvuci kao onaj drugi zvuk.. nego boje me ubise evo sad ih resavam ali mislim da cu pre da stisnem i da prdnem nego da to resim
:: Imas onaj broj na papiru koji menja XX na laseru, i onda kad ukombinujes :: laser pokazuje neki broj 55L 33 :: Znaci 55 ulevo pa 33 udesno, a ako nije tako onda probaj 55 udesno pa 33 levo x :: najgore je onaj uredjaj sa zvucima, moras da namestis 5 klizaca na skali od 1-10 da dobijes odredjen zvuk da bi ti se otvorio : :: bolessssssss :: gledao sam taj link i to sa tom kutijom nisam uspeo da sjebem : :: Inace igra je jako jako dobra : :: :: :: :: Lenovo Y56 :: Intel i3 330M 2.13GH :: HM55 :: 3GB DDR3 1066MH :: 320GB 7200rp :: 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768 :: ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA H :: JBL Stereo Speaker :: W7Pro :: :: :: Ne moraš ništa da pogađaš, pogledaj na netu kako se otvara pravi sef :: :: :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: sad otkljucavam sef sa brojvima, ali nzm kako ovo da okrecem, znam kombinaciju, ali treba iz prve da se pogodi broj, moracu na linku da vidim : :: :: :: :: ::
Rajkojed, bila je ovde tema vezana za igricu pre jedno godinu dana.Odlicna je, cak je jos imam u compu kao swf.Dobra!
P.s Bas sam trazio temu, ali je verovatno neko postavio sa nekog drugog linka ili je koristio onaj piglu cut-secko link koji je not friendly sto se tice pretrage, al` sta ces!
Doso sam do sahovske table i to nisam mogao nikako da povezem, pogledao sam link na youtubu i zakljucio da bi mi trebalo cela noc da provalim fazon a mozda i vishe xD :D Pa sam odustao, umrecu u ovoj sobi, sta da radim, necu da varam :D
p.s. boje su proste, povezano je sa kockom i uv svetlom .) prvi sef je povezan sa klavirskim dugmicima, morao sam na netu da potrazim kako se oznacavaju klavirski dugmici, C D E F G A B .)
Sad sam se setio za `link cuter`...Postavio je jedan decko ovde ceo tutorial, ne znam koji mu je nick, ali znam da cepa kiflice i djevrek sve u sesnaest! Hahahaha, bez ljutnje molim:))E `ebo te patak:))Djevrek...more mesi care...aahahahaha
kocku sam nekako povezao sa ultraljubicastim aparatom. sve jedno treba da si klavir majstor i jos po nesto da bi bez pomoci yt ili slicnog presao. pa tesko pre bi pokusao da razvalim zid ili obijem vrate :)
:: Doso sam do sahovske table i to nisam mogao nikako da povezem, pogledao sam link na youtubu i zakljucio da bi mi trebalo cela noc da provalim fazon a mozda i vishe xD : :: Pa sam odustao, umrecu u ovoj sobi, sta da radim, necu da varam : :: :: p.s. boje su proste, povezano je sa kockom i uv svetlom .) :: prvi sef je povezan sa klavirskim dugmicima, morao sam na netu da potrazim kako se oznacavaju klavirski dugmici, C D E F G A B . :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600W :: ::
naso je preko facebooka (i to je jedino zanimljivo u 5 godina koliko sam tamo) i NE bih je preso jer nisam zano skalu PIANA ! :-( Kad sam to pogledao , dalje sam opet sam. Bilo bi bolja igra samo da su i taj papiric stavili i da su povecali oznake kod treceg kljuca, izgubih oci trazeci a1, b4 i ostalo...
Dobro je sto se brojevi, sifre u svakoj igri menjaju, ali sad sam je preso za manje od 5 min Nasao sam link sa TAKVIM igricama i preso sam ih 30-setak
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.