Nikako ne mogu da smanjim sensitivity misa u igri,u kecu je lepo imalo to da se podesi,a ovde nema nista,ili sam bar ja slep pa ne vidim...jel zna neko mozda,vrti mi se vise u glavi od ovog okretanja :D
Probao sam,ali time ne dobijam bas nista u igri,tj kretanje u igri ostaje isto,dok se sens u kontorlnom meniju smanjuje...iskopao sam resenje,treba samo da se edituje u fajlu koji regulise sensitivity u direktorijumu u kom je igra istalirana...evo i za sve ostale,ako neko ima slican problem.
a da ti mozda nemas na samom misu podesavanja za sens?? ja npr imam na logitech mx518 i par puta mi se desavalo da se poremeti sens,a ja dok se setio sta jee...
Asus M4A89GTD pro-usb3/Phenom II b55 x4 4ghz/Asus GTX460 direct cu 1gb/2x2gb Exceleram 1600mhz cl7/Wd blue 640gb/Thermaltake v9/Lc power 750w metatron/Z-cinema/Samsung p2370
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.