Moze li neko da mi predlozi neki bilijar po mogucstvu snuker a da je za pc ali ne na foru miniclip i takva govna nego igra za pc shto ide sa cda na HDD? Unapred hvala PS po mogucstvu ako moze i link sa nekog od poznatih uploadera tipa rapida ili megauploada
Tebra, http://www.8ballclub.com/, nema boljeg online bilijara. Ja sam redovan igrac. Neverovatno dobro i realno je uradjen.Samo trebace ti mnoogo vezbe da te ne oderu.Da vi`s kako peglaju snooker likovi, za nepoverovati.
Skini sa sajta instalaciju, napravi acc, udji u neku od soba ili napravi svoju, odaberi vrstu bilijara/igre... i pici. Puno srece , trebace ti:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Moze li neko da mi predlozi neki bilijar po mogucstvu snuker a da je za pc ali ne na foru miniclip i takva govna nego igra za pc shto ide sa cda na HDD :: Unapred hvala :: PS po mogucstvu ako moze i link sa nekog od poznatih uploadera tipa rapida ili megaupload ::
gilopile stvarno si car !!! Hvala znaci neznash sta si mi ucinio josh shto je free a taman mogu da cepam sa par drugara online . Josh jednom HVALA Da nezaboravim hvala na brzim odgovorima u ovo doba dana ( mora da se cepao bilijar do kasno unoc xD )
Nema na cemu! Ma neces se odvajati od tog bolijara, garantujem. Sto ga vise igras i polako ulazis u semu, sve je bolji i bolji - ludilo! Pozdrav!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: gilopile stvarno si car !!! Hvala znaci neznash sta si mi ucinio josh shto je free a taman mogu da cepam sa par drugara online . :: Josh jednom HVALA :: Da nezaboravim hvala na brzim odgovorima u ovo doba dana ( mora da se cepao bilijar do kasno unoc xD :: ::
Ako ti treba i offline varijanta, Billiards Deluxe je ok. Igrao sam dosta i Virtual Pool 3, osobito mi se onda dopao jer određuješ jačinu udarca time koliko brzo gurneš miša, još jedan korak bliže realizmu.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.