kod mene sam morao da namestim rezoluciju 1024.768 da bi mogao da udjem u igricu. A posle iz misije u misiju sam morao da ulazim preko select mision iz menija. Ali bolje ti da sacekas, jer ces si pokvariti utisak.
ajd da napisem velikim slovima: TO NIJE FULL IGRA, MORA DA SE OCEKUJU BAGOVI I NEDOVRSENOST, I POVRH SVEGA IMA(LA) JE VEC TEMA O CRYSIS 2, I DOKLE CE VISE LJUDI DA POSTAVLJAJU ISTA PITANJA I NE KORISTE SEARCH!?!!? Tamo smo vec napisali sve utiske o igri!!!
Skinuo sam crzsis2 iso fajl sa nekog od torenta i ima 9,22Gb. Kad sam ga raspakovao nigde nema exe fajla za instalaciju,probao da mauntujem pomocu demon tulsa,ali nista.Na kraju nasao u raspakovanom folderu bin 32 ikonu igrice i igra se uredno pokrece bez instalacije? Jel to uredu ili ima neka druga fora?
Tako se i pokrece nema instalacije. Al igra je bagovita, ja bih te iskreno posavetovao da sacekas full i odigras ko covek... Ja sam skinuo sam oda vidim kako radi i grafiku i izbrisao.
:: Skinuo sam crzsis2 iso fajl sa nekog od torenta i ima 9,22Gb. Kad sam ga raspakovao nigde nema exe fajla za instalaciju,probao da mauntujem pomocu demon tulsa,ali nista.Na kraju nasao u raspakovanom folderu bin 32 ikonu igrice i igra se uredno pokrece bez instalacije? Jel to uredu ili ima neka druga fora :: :: ::
Ti si bas uporan, igra nije kompletna !!To se neko napravio pametan pa je samo odradio-(maznuo) copy/paste instalacionog foldera igre i tresnuo na net.
Sacekaj bre jos malo pa ce da izadje kompletna verzija bez bagova itd... Polako bre :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.