odakle skidate? Jel sa megaupload-a mogu da skidam za dz, ili... Imam account na megaupload, ali nznm da li ce mi dozvoliti da skinem sve ove delove, tj. da li ce mi napisati da sam maximalno iskoristio besplatno skidanje? A nasao sam i neki torent, 9.22GB zauzima iso file... mada brze skida na megaupload-u...
http://www.rlslog.net/crysis-2-beta-multi-5-readnfo-p2p/#comments skidaj doctor 007 ima sa 3 servera pa u isto vreme skida i nisam ceko ni jednom . Ovo je cela igra definitivno mada videcu do kraja sta ce biti . Odo sad do grada da se prošetam malo a nocas cu da se poigram
This is the full version, but an early build, leaked to the network. You can run any level, there are rollers, etc. But it is visible that the beta – some of the inscriptions are not final, etc.
Ja ovo ne bih ni igrao, posle ce da me mrzi da prelazim gotovu verziju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.