Juce kada sam startovao igru pisalo je Conflict with Disc Emulator Software detected a danas no disc inserted.please insert the original Wolfenstein cd/dvd. Da li postoji nacin da nateram igru da radi?
da sam ski... igru ona bi verovatno radila . ortak je nabavio od kolege sa posla pa je komplikovano da provalim odakle je skinuta. hvala na odgovorima.
OK, onda pogledaj koja je verzija igre, Skidrow, Reloaded, itd, odavno sam igrao, pa ne znam koje sve imaju, pa googlaj, ogledaj neke komentare na warez-bb.org kad nađeš odgovarujuću verziju.
ma skini poslednji patch i crack sa gameCopy i to ti je to
:: da sam ski... igru ona bi verovatno radila . ortak je nabavio od kolege sa posla pa je komplikovano da provalim odakle je skinuta. hvala na odgovorima :: ::
u nazivu igre nije napisano Razor1911,Skidrow,Reloaded ili Skullptura i uz igru nije dosao crack. skinuo sam razor crack ali igra nije htela da radi i patch sa gamespota jer je SecuROM pravio problem i kod `normalno` nabavljenih kopija igre.
The 1.11 patch fixes these items in the single player campaign. updated the Wolf2.exe with a SecuROM fix that prevented users from launching the executable properly
Nadji crack, i blokiraj Securom kroz firewall, ne može da ne radi, možeš samo da ne odradiš kopiranje kako treba. Originalni crack koji je uz prvu verziju igre došao je radio 100% __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.