Sećam se igrali neki klinci u igraonici Resident Evil, zaigrali se tako i u momentu najveće zanesenosti uskočiše neki kerovi kroz ogledala. Jedan se tako štrecnuo da je pao unazad s barske stolice, udario glavom o radijator i završio na urgentnom.
... nisu mu vratili pare za ostatak termina.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
lol ovaj nije preziveo ratove i bombardovanje pa ima ovakvu reakciju na krv :D zamisli da je igrao Clive Barkers Undying taj bi umro u stolici, e to je bila igra koja je plasila mase, nisam jos probo DS2 al ako je ovo strasna scena onda sam se razocarao.
covece, nisam igrao NIJEDNU od ovih igrica ali nesto me vuce da skinem po koju... Igrao sam jedino metro2033 ako moze da se uporedi sa ovakvim zanrom...i kad je mrak, jos slusalice...bezi brate userem se ziv...moram neki cooler na srcku da ugradim... :))))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.