Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
World of Tanks
STRANA 1 OD 1
ICEsd World of Tanks 10.02.2011. 12:20 T33537

status: user
broj poruka: 2157

Naleteh na ovi igru i uopste nije losa, ko voli tenkove i ww2 svidece mu se, a i nije puno komplikovana:

http://www.youtube.com/watch?v=uEdjp72F9l0

http://game.worldoftanks.eu/
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 10.02.2011. 13:48 #293719

broj poruka: 9006
Mante se ljudi toga ako cenite živce, bila je dobra dok je bila beta, sad je teško govno.

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

ICEsd Re: re 10.02.2011. 13:59 #293724

Sto meni je ok a josuvek je beta samo open :D.

:: Mante se ljudi toga ako cenite živce, bila je dobra dok je bila beta, sad je teško govno
::
:: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite
:: Furthermore, always carry a small snake.

DarkDawn Zarazno 10.02.2011. 14:09 #293730

broj poruka: 697
Krenuo sam pre par nedelja da je igram i sad kad god stignem je igram bas je jako zarazno.

Gare87 ja sam je probao pre 10.02.2011. 14:24 #293736

broj poruka: 4701
i kocila je-seckala ko blesava, dal zbog neta ili cega vec, uglavnom nije mogla da se igra uopste od seckanja..... tako da i will pass......

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W

Vaskev re 10.02.2011. 14:34 #293741

broj poruka: 1673
Bila je dobra dok je nisu s**bali stalnim `unapređivanjem`. Ja iskupovao T-54, IS-3, IS-4, IS-7 i GWPanthera i sad je ne igram skoro uopšte. Nervira me maksimalno. Jedino još ponekad odigram neku partiju sa GWPantherom. Kad bude hardwipe neću je više ni igrati.

raic Bila je dobra ranije 10.02.2011. 14:45 #293744

Dobijao si mnogo više experience, sad igraš letnji dan do podne dok ne otvoriš nešto. I para za opravke i treniranje posade ne dobijaš ko ranije, sad da bi dobijao ko ranije moraš da plaćaš.
Balans sjeban do daske, ruski tenkovi unutar svoje kategorije razvaljuju a ostali nisu ni za kurac.
Hardwipe su radili već dva puta a čuo sam da će još jednom.
I na sve to igra je neoptimizovano govno, memory leakovi, ogromni pečevi, igra puca na gradskim mapama bez nekog vidnog razloga, smara užas su odnosu na to kako izgleda, a bagova kolko voliš.

Samo za istinske zaljubljenike u tenkove i drugi svetski rat koji su spremni sve to da progutaju.

brutos Ajde sad ga i ti pretera 10.02.2011. 15:43 #293762

broj poruka: 190
Sta drugo da ocekujes od beta igre? Ti ga ocrni ko da si dao hiljadu evra :)
Ja uopste ne igram puno i mogu dnevno da nabijem po 20000xp-a.
Da su rusi favorizovani jesu, ali sredice oni kad ljudi budu kukali jos vise. Treba ih razumeti posto su developeri Rusi. Igra kao obuhvata II svetski rat a u igri je T54 :) jbg...
Ja vozim Panther I i taj tenk sabija, necu da ga menjam :)

:: Dobijao si mnogo više experience, sad igraš letnji dan do podne dok ne otvoriš nešto. I para za opravke i treniranje posade ne dobijaš ko ranije, sad da bi dobijao ko ranije moraš da plaćaš
:: Balans sjeban do daske, ruski tenkovi unutar svoje kategorije razvaljuju a ostali nisu ni za kurac
:: Hardwipe su radili već dva puta a čuo sam da će još jednom.
:: I na sve to igra je neoptimizovano govno, memory leakovi, ogromni pečevi, igra puca na gradskim mapama bez nekog vidnog razloga, smara užas su odnosu na to kako izgleda, a bagova kolko voliš
:: Samo za istinske zaljubljenike u tenkove i drugi svetski rat koji su spremni sve to da progutaju

ICEsd Re: Bila je dobra ranije 10.02.2011. 16:20 #293766

Cek bre jel pricamo o istoj igri?Ja nevide ni jedan bag, osim da su ruski tenkovi prejaki za svoje doba KV tenk bre ko tvrdjava treba mi 4 hita iz artiljerije da ga unistim, sreca pa ovi sto ih voze su noobovi, pa su staticni.

Jedino sto jos nisu ubacili optimizaciju za dual core i te ostale gluposti al bice u najavi, a to za exp. pa morace pare da zarade ko oce brzo da se lvl, mora da bljune lovu.Mada jos nisu uveli sistem placanja, josuvek daju zlato za dzabe.

:: Dobijao si mnogo više experience, sad igraš letnji dan do podne dok ne otvoriš nešto. I para za opravke i treniranje posade ne dobijaš ko ranije, sad da bi dobijao ko ranije moraš da plaćaš
:: Balans sjeban do daske, ruski tenkovi unutar svoje kategorije razvaljuju a ostali nisu ni za kurac
:: Hardwipe su radili već dva puta a čuo sam da će još jednom.
:: I na sve to igra je neoptimizovano govno, memory leakovi, ogromni pečevi, igra puca na gradskim mapama bez nekog vidnog razloga, smara užas su odnosu na to kako izgleda, a bagova kolko voliš
:: Samo za istinske zaljubljenike u tenkove i drugi svetski rat koji su spremni sve to da progutaju

phoboskv Igra je odlicna 10.02.2011. 16:40 #293768

broj poruka: 940
Igra je fenomenalna i bas zarazna. Nema uopste strasnih bagova niti bilo kakvog seckanja i kocenja, a uopste nemam jaku masinu.

Trenutno vozim Tiger I, VK3001H i Hummel-a, a sto se tice hardwipe-a, jedva ga cekam, upravo zbog likova poput Vaskeva i Raica koji su preko noci pokupovali silne tenkove i do kraja ih nabudzili dok je XP i kinta islo ko ludo, a sad im zaboga sporo. Uopste nije sporo ako kupis premium account.

Ja sa E4500 i 3870 igram sasvim zadovoljavajuce (medium i high uz 4xAA), oko 35fps, tako da uopste nije neoptimizovano govno, osim ponekad memory leak-ova (ali bas retko-na svakih 50ak partija ili redje)- ali jbg, jos uvek je beta.

Sve preporuke za igru!

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

raic Eto takvi su utisci nas koji se javismo, ima raznih 10.02.2011. 17:14 #293775

Ko nije igrao, najbolje ipak da proba i stekne svoj.

ICEsd Re: Eto takvi su utisci nas koji se javismo, ima raznih 10.02.2011. 18:30 #293800

Sto ljudi sto cudi, o ukusim ne treba raspravljati.

:: Ko nije igrao, najbolje ipak da proba i stekne svoj

Vaskev re 10.02.2011. 19:25 #293815

broj poruka: 1673
`Trenutno vozim Tiger I, VK3001H i Hummel-a, a sto se tice hardwipe-a, jedva ga cekam, upravo zbog likova poput Vaskeva i Raica koji su preko noci pokupovali silne tenkove i do kraja ih nabudzili dok je XP i kinta islo ko ludo, a sad im zaboga sporo. Uopste nije sporo ako kupis premium account.`

Mene je igra smorila jer sam igrao rusku verziju od 5-tog meseca a evropsku od 9-tog, nisam ništa stekao preko noći, imam skoro 3000 partija i imao sam sve tenkove sem IS-7 pre ona magična 3 dana, i samo mi je trebalo para za IS-7. Inače sa njim skoro i ne igram. Inače koji vam je nick, za one koji je igraju? Možda sam sa nekim i igrao u platoonu ili tc-u.

http://img52.imageshack.us/img52/4553/shot1401.jpg

phoboskv re 11.02.2011. 12:14 #294028

broj poruka: 940
Onda se to ne odnosi na tebe

Moj nick je isti kao i ovde

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

Pisko Dačić ga skec`o 11.02.2011. 22:49 #294198

broj poruka: 6645
E, pustite Raicha, otkako je uveden novi zakon o saobraćaju, zbog vožnje tenka u pijanom stanju nakrcao je 18 kaznanih poena i sad je škartiran da ispočetka prolazi obuku i igru... zato peezdee ko` rowac.
Dok je bio Rus, tolerisali su ga pijanog u tenku kako pravi dar-mar po sopstvenim i drugim redovima, a onda su ga skecali kad je upao u bundeswehr.... Sad mu jedina nada da i Dačić da ostavku, pa da se zaboravi.

P.S.... odoh da skidam šta treba da se skine, imaću vremena ovaj vikend izgleda...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

2m4Y re: 20.02.2011. 12:44 #297162

broj poruka: 2352
@raic, da su tenkovi malo nebalansirani, to jeste, ali o memory leakovima, pucanju igre itd itd... ni reci. Igram je vec duze vreme, i sasvim je OK. Cak sta vise, ovo je igrica koja je zaokupirala mene, i zapostavio sam WoW, Aion i sl igre koje obozavam da igram.

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 6870 1GB
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

ctrl re 20.02.2011. 13:46 #297171

broj poruka: 779
I ja sam se zarazio.Nick mi je `visnizpicina`
Vozam onaj prvi sto sam dobio `matilda` i ide solidno,nema bagova.
2m4Y re: 22.02.2011. 15:11 #297954

broj poruka: 2352
...dobio si Matildu?!? Ja bih pre rekao da si ga kupio za gold :)

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 6870 1GB
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs