Instalirao sam ovu igru juce i lepo mi je radila, mada nisam je ni mnogo igrao. Presao sam onaj test za dozvolu i odvezo jednu trku. Kada ukljucim igru i vozim nekih 5 minuta odjednom zablokira (mogu samo preto Task Manager da je ugasim). Spustim ja prozor, da vidim dal mi je prijavio nesto. Izbacilo mi je nesto slicno ovome http://www.dodaj.rs/f/o/To/3auwdCx4/windows-explorer-stopped.jpg samo sto je to od TDU 2. Probao sam opet reko da vidim dal je to neki bug i opet mi se isto desilo. U pitanju je Skidrow verzija. Drgui problem je, kako da ugasim update igrice tj da mi ne trazi internet kad hocu da igram(da ugasim nekako onaj update preko lounchera)? Keep cool, keep al the power.
Ovakav trip još nisam doživeo. Auto neće da krene iz mesta. Turira u prvoj brzini, ali ni da mrdne. Isto važi i za rikverc. Izgleda da je ova Skidrou verzija prepuna raznoraznih bagova. S druge strane. Riloadova se vuče sa torenta ko prebijena.
Ocekivao sam mnogo vise,ali ovo je prosto osakacena igara!Prica je mozda dobro osmisljena,svidja mi se ovaj dodatak sa off-road voznjom i modeli automobila su dobro odradjeni,sve ostalo
Ja nemam nikakvih zalbi za skidrow verziju i radi mi sve vrh. A sto se tice igre meni je mnogo bolja od TDU 1 ( mada ga nisam igrao ni 2 h a kad sam seo na TDU 2 sa volanom i papucicama sa tako zvanim flapy paddle gear box om tj. onim papucicama za menjanje brzine iza volana odusevio sam se )
I meni skidrow radi bez mane. Početak me i nije oduševio, ali moguće da je igra latebloomer tako da ću najverovatnije još da je igram. Pre će biti da smo očekivali mnogo nego da smo dobili malo.
... a i džabe je.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Dal si ti normalan? Ja skoro na svaki tvoj posto odvojim 2minuta da se ismejem lepo. Nisu me roditelji naucili da ne idem lopatom na bager :D Keep cool, keep al the power.
:: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: Otisla mi ruka na nekih 10ak dana a mozda i duze tako da od igranja nece biti nista :: :: Keep cool, keep al the power. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.