Da li je moguce?Imam AMD Athlon 7850 kojeg sam klokovao na 3.0, MSI 3870X2 i imam 3GB rama. Danas sam instalirao TDU2 i mogu da igram na 800x600 sva podesavanja na LOW i ide mi 19 fps. Da li treba da instaliram neki patch ili sta.Posto kada sam citao kakva je konfiguracija potrebna imam skoro preporucenu masinu za tu igru,nesto izmecu minimuma i preporucenog.Blize je preporucenom nego minimumu.
· ATI Radeon™ HD 3870 X2 Crossfire Ovako pise kod mene u ReadMe. Probaj nove drajvere da stavis pa vidi dal hoce. Edit: Tek sam sad video u stvari da ti imas Dual GPu kartu a ne 2 singl.
kod tih `dual` karti je uvek bila boljka da li ce igra da skalira dobro na njima...
Vidi kakvo ti je zauzece oba GPU-a u igri...(MSI afterburner)
Kao sto ti kaze Daum, ta karta je po perfrmansama jos uvek konkurentna, ali konkretno vezano za tu 3870x2 problem je sto je ona prva dual GPU karta od ATI-a ili medju prvima(nije ni bitno) i od kad se pojavila pa do dan danas imala je periodicnih problema da joj se iskoristi pun potencijal...
Evo Bax ti napisao da je min za igru 3870/8800GT, moj `hint` je da igra ne iskoriscava u dovoljnoj meri oba GPU-a i da zato igra stuca i na najslabijim setovanjima.
@aco probaj da kliknes na prozor igre i onda alt+enter
Prosto mi ne ide u glavu kako jedan onakav engine trazi 8800GT za igranje? Mislim,grafika nije losa,ali u poredjenju sa nekim drugim AAA naslovima,nije ni nesto posebno,a sad mi vi recite da je igra optimizovana...
Grafika je totalno neujednačena, negde je dobra a neki delovi su više nego smešni. Ne bi trebalo da bude toliko zahtevno, sećam se i kad je TDU1 izašao da je bila ista priča.
Dobro, generalno free roam vožnje imaju slabiju grafiku, recimo nfs underground 2 u poređenju s underground 1 lošije je izgledao a bio mnogo zahtevniji.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Prosto mi ne ide u glavu kako jedan onakav engine trazi 8800GT za igranje :: Mislim,grafika nije losa,ali u poredjenju sa nekim drugim AAA naslovima,nije ni nesto posebno,a sad mi vi recite da je igra optimizovana.. :: ::
@aco, nema na cemu, to mu dodje neka azbuka u koriscenju racunara, ali ni ja nisam znao dok mi neko nije rekao za tu `caku` :)
@skorup, sa starim drajverima nisu su ti oba GPU-a bila iskoricena dovoljno, novi su to popravili sto je ocigledno...
Ja cu da skinem igru pa kad mi stigne grafa sa reklamacije, ASUS GTX460 DirectCU, na servisu jer je `prozujala filtracija napona` toliko o mocnom asusu...nisu ni oni sjajni, isti su kao i svi drugi, samo su ovde pojedini nametnuli taj ranking u brendovima proizvodjaca IT komponenti...
:: Nisam znao kako drugacije da postavim sliku pa evo na megauploadu kako izgleda catalyst kad pokrenem :: :: -http://www.megaupload.com/?d=GNCY4D6 :: :: :: ::
meni igra klizi na full detaljima sa GTX260, ali grafika je dosta osiromasena i prvo sto mi se nije dopalo kad sam se zakucao u banderu sa 120, u milisekundi auto moze da ide u rikverc, bez cekanja, al ajd nema veze
:: Da li je moguce?Imam AMD Athlon 7850 kojeg sam klokovao na 3.0, MSI 3870X2 i imam 3GB rama :: Danas sam instalirao TDU2 i mogu da igram na 800x600 sva podesavanja na LOW i ide mi 19 fps :: Da li treba da instaliram neki patch ili sta.Posto kada sam citao kakva je konfiguracija potrebn :: imam skoro preporucenu masinu za tu igru,nesto izmecu minimuma i preporucenog.Blize je preporucenom nego minimumu ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.