Premotao sam ovu igricu jedno 3-4 puta i instalirao na XX kompova i sad evo instaliram je kod mene ponovo na komp i nece da se startuje... :((( Win sam instalirao pre 2 nedelje. Mislio sam da je problem u DirectX-u, ali instalirao sam i 9 i 10... Igrica nema crack-a. Do cega moze da bude? Da nije do drajvera za grafiku, mada kod druga na istoj verziji radi?
:: 266.58 Instalirao sam ovaj drajver i isto nece da udje u igricu... :: :: A pre toga sam imao 260.99... :: :: Jel probao jos neko mozda sa ovim drajverima Crysis warhead (a mzd ima 9600GT) ? :: :: Do cega jois moze da bude? :: :: ::
Treba čini mi se majkrosoftov wc++, physx jes da ne koristi al treba imati... dobro njega ionako dobiješ na kvarno uz drajvere. Ček reče li da ne treba krek za igru, jesi li siguran, to je onda neki rip?
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Treba čini mi se majkrosoftov wc++, jes da physx ne koristi al treba imati... dobro njega ionako dobiješ na kvarno uz drajvere. Ček reče li da ne treba krek za igru, jesi li siguran, to je onda neki rip :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
E to? Daj kazite gde da skinem to, i gde trebam da prekopiram? Ma de znam, ja tu igricu sam instalirao 10-15kompova i svud je radila, ali nije imala crack i nesto slicno...
Tacnije ovu verziju imam: Crysis Warhead `REPACKED` - Team JPN - 3GB
:: treba onaj paul.ddl da se prekopira, bar ja imam takvu verziju.. :: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: http://img545.imageshack.us/img545/6757/vantagecf30027.jp :: :: :: :: Treba čini mi se majkrosoftov wc++, jes da physx ne koristi al treba imati... dobro njega ionako dobiješ na kvarno uz drajvere. Ček reče li da ne treba krek za igru, jesi li siguran, to je onda neki rip :: :: :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: ::
:: E to? Daj kazite gde da skinem to, i gde trebam da prekopiram? Ma de znam, ja tu igricu sam instalirao 10-15kompova i svud je radila, ali nije imala crack i nesto slicno.. :: :: Tacnije ovu verziju imam: Crysis Warhead `REPACKED` - Team JPN - 3G :: :: :: treba onaj paul.ddl da se prekopira, bar ja imam takvu verziju.. :: :: :: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: :: http://img545.imageshack.us/img545/6757/vantagecf30027.jp :: :: :: :: :: :: :: Treba čini mi se majkrosoftov wc++, jes da physx ne koristi al treba imati... dobro njega ionako dobiješ na kvarno uz drajvere. Ček reče li da ne treba krek za igru, jesi li siguran, to je onda neki rip :: :: :: :: :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: :: :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: ::
Ali ne mogu nigde da nadjem da skine patch 1.2 za Warhead, ima za obican 360MB, a za ovaj 110Mb ali nigde ga nema...
:: Sve piše za pismen :: `This hotfix requires Crysis to be patched to version 1.2 before it can be applied. :: :: Znači skini prvo njeg :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: raic: Pa nece taj patch, trazi mi neki pre njega. :: :: ::
Nece!!! Instaliram patch 1.1 sto sam skinuo sa neta, pa ubacim ovaj tvoj crack i izadje:
The program can`t start because d3dx10_34.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
A kad vratim stari crack za 1.0 verziju (tj originalni ikonicu sto je bila kad se instalira igrica) onda nece da pokrene igricu, nista ne izbacuje...
:: Au bre warhead, ja sve vreme mislim običan crysis, e jesam ćorav. :: :: Evo ima ovde za warhead, ovaj gornji rad :: http://gf.wiretarget.com/crysis_warhead.ht :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: Jeees, nisam znao... :DD :: :: ::
Taj fajl bi trebalo da radi na 1.0 i 1.1 verzijama igre.
Nego, jesi li instalirao directx koji dođe uz igru, znači sa dvd-ja?
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Nece!!! Instaliram patch 1.1 sto sam skinuo sa neta, pa ubacim ovaj tvoj crack i izadje :: :: The program can`t start because d3dx10_34.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. :: :: A kad vratim stari crack za 1.0 verziju (tj originalni ikonicu sto je bila kad se instalira igrica) onda nece da pokrene igricu, nista ne izbacuje.. ::
Nema na igrici ni jedan DirectX mzd zbog toga nece? Ja sam instalirao directX 9 i 10 sto imam sa jednog cd-a... al ko zna dal su dobri
:: Taj fajl bi trebalo da radi na 1.0 i 1.1 verzijama igre :: :: Nego, jesi li instalirao directx koji dođe uz igru, znači sa dvd-ja :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: Nece!!! Instaliram patch 1.1 sto sam skinuo sa neta, pa ubacim ovaj tvoj crack i izadje :: :: :: :: The program can`t start because d3dx10_34.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. :: :: :: :: A kad vratim stari crack za 1.0 verziju (tj originalni ikonicu sto je bila kad se instalira igrica) onda nece da pokrene igricu, nista ne izbacuje.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.