Ko se nije naigrao ove fantasticne besplatne online strategije moze to da uradi do 31. marta kada je zvanicno zatvaranje open bete. Igra nece poceti zvanicno da radi vec se poptuno gasi. :(
Izglade nisu namlatili para koliko su planirali i gase projekat. Regularni CoH nastavlja da postoji i patchuje se, a verovatno ce i biti nove retail verzije CoH2 ali nije zvanicno najavljeno i ko zna kad ce.
Svi koji su ucestvovali u open beti imaju popust na coh gold edition koji mogu da kupe za nesto manje od 5 dolara, ne znam da li radi za nas, ispitacu...
Ja igram regularno, (tj nisam pipnuo vcoh od kad postoji coho) dobio uz neku graficku, imas neki link kako, ako uopste moze, da se nakacim preko tunngle?
Baci na mail msn ili nesto da se dogovorimo ovih dana.
Pocinjem da se zanimam sa europe in ruins mod-om, ali mislm da mora regularno. Zanimljiv mod, u fazonu `prsa u prsa` bez baza, samo pojacanje. Jedna frakcija se ukopa za odredjeno vreme i treba da brani polozaj, a druga treba da ih pregazi.
cucemo se,dobices instrukcije jer je kod mene ilegala teska .)
:: Polako s`to isprasivanje :) :: :: Ja igram regularno, (tj nisam pipnuo vcoh od kad postoji coho) dobio uz neku graficku, imas neki link kako, ako uopste moze, da se nakacim preko tunngle :: :: Baci na mail msn ili nesto da se dogovorimo ovih dana :: :: Pocinjem da se zanimam sa europe in ruins mod-om, ali mislm da mora regularno. Zanimljiv mod, u fazonu `prsa u prsa` bez baza, samo pojacanje. Jedna frakcija se ukopa za odredjeno vreme i treba da brani polozaj, a druga treba da ih pregazi :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.