ovo onaj fazon 3d igra u 2d :D mada mi se svidja grafika je extra, steta nema za pc :(( Koliko dugi niz godina sam ovo pikao sa uzivanjem i nerviranjem ujedno :))
sve to lepo izgleda ali...što mi idu na k... igrice koje preteruju sa nekim scenama i efektima koji su kao kul. Onaj tamo poteže mač lomi vilice i kičme i onda kao ništa...ovaj nesrećnik nastavlja borbu. To su mogli da ostave za završni udarac ili ti fatality.
Imao je jedan slican komentar ispod na youtubu, i prost odgovor, TO JE ZATO STO JE OVO MORTAL KOMBAT!!! eto zato nastavljaju borbu, glupo je da menjaju sve to, jer to je srz mortal kombata(tabachina u 2d).......
:: sve to lepo izgleda ali...što mi idu na k... igrice koje preteruju sa nekim scenama i efektima koji su kao kul. Onaj tamo poteže mač lomi vilice i kičme i onda kao ništa...ovaj nesrećnik nastavlja borbu. To su mogli da ostave za završni udarac ili ti fatality. :: :: support normalit :: ::
Do trojke nije bilo tih sranjca...mačeva i ostaloga...dvojka mi je ipak ne prevaziđena...
support normality
:: Imao je jedan slican komentar ispod na youtubu, i prost odgovor, TO JE ZATO STO JE OVO MORTAL KOMBAT!!! eto zato nastavljaju borbu, glupo je da menjaju sve to, jer to je srz mortal kombata(tabachina u 2d)...... :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: OCZ MXS-PRO 600W :: :: :: sve to lepo izgleda ali...što mi idu na k... igrice koje preteruju sa nekim scenama i efektima koji su kao kul. Onaj tamo poteže mač lomi vilice i kičme i onda kao ništa...ovaj nesrećnik nastavlja borbu. To su mogli da ostave za završni udarac ili ti fatality. :: :: :: :: support normalit :: :: :: ::
Ne budi devojčica, MK je uvek takav bio. Nije to morbidno, to je samo MK...
Uzmi odigraj ti lepo Manhunt 2 na PC-u, pa posle dodji da nam pričaš koje si psihološke probleme dobio... Ovo je sića... __________________ Scourge of PCBerza
inace najbolja tabacina(serijal)ikada,josh uvek se secam trilogy na nintendu 64 :)i 4-rke za komp.Dace bog da izadje za PC,mada nije ni problem,ovako,komsija ima ps 3,pa cemo malo da uzmemo na cuvanje :)
gde je ovo morbidno si luuuuuuuuuuuuuud? :P MK se vraca staroj slavi i brutalnosti koju je imao na nivou MK4-ke,to su developeri i najavili, jer je sa poslednjim verzijama postao previse `mekan` :P
eh kad bi izasao za PC :P da nemoram da se zezam sa emulatorima xD mada sumnjam da cu moci ovo da teram i sa emulaturom (pod uslovom da ga bude) mozda za jedno desetak godina .D
Intel i3 330M 2.13GHz HM55 Chipset 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
Ova igrica je po meni epitom za igrce. Najvise zabave ikada sam imao uz ovo. Gomile zuljeva, nerviranja..cak kad sam bio klinac, baas klinac, odem kod druga koji kupio segu, cepali igrice do pola 12, njegovi nisu imali telefon u novom stanu, ja nisam rekao mojima gde sam tacno kod druga otisao (a otisao u 4), i vracam se niz ulicu a ono puna ulica ljudi, svi cekaju mene, pandure zvali, sve ful, precrkli. Cale me nije mlatio, al mi odrzao lekciju. Poenta je da sam zbog ove igrice i u teska sranja upadao. Dja mi se sad, 2D rulz :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Eh, ja sam iz osnovne bežao da bih igrao MK1 na automatima, i MK3 u igraonici... : :: :: Lepi dani, ma koliko to glupo zvučalo, a danas mi je gaming u struci : :: :: E živote, volim te! : :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Brate, kad sam cuo Mortal Kombat samo sam istrcao iz kuce i rekao: Idem kod druga! Secam se kao da je juce bilo, a bilo, brat bratu, pre 13-14g. Nisam hteo toliko se zadrzim, al nismo mogli da provalimo fatalite, slucajno smo sa Liu KAngom napravili zmaja, dole napred nazad nazad C, moj omiljeni :)))))
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Ma nisam bezao, javio se, ali sam bio nestrpljiv da stignem kod njega pa sam samo ovlas kod druga rekao (oni mislili komsiluk, a bilo u zgradama preko livade i ulice). Cuti, precrkli. Al sam se zato napikao.. :)
:: Ja nisam bežao, jer mi je drug držao igraonicu, a jedino sam igrao MK2 i 3 na Segi i NBA na PS, tako da nije bilo potrebe bežati. Ali ostali jesu :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.