Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Battlefield bad company 2 vietnam multiplayer??
STRANA 1 OD 1
Cobinjo88 Battlefield bad company 2 vietnam multiplayer?? 27.01.2011. 13:28 T33102

status: user
broj poruka: 169
Jel moze ovo da se skine negde i da se igra???Bas bi hteo da probam,izgleda dobro :).Jel neko igra vec?Sta treba sve da se uradi da bi radilo??

A moze i COD Black Ops ako su ga odradili ovi iz alterIWnet-a :).Nisam u toku,a ne znam bas :)??
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 27.01.2011. 13:42 #288324

broj poruka: 9006
Bad company 2 ćeš morati da kupiš, bojim se. Ima ga na oglasima za 20e i vredi para, dobar mp.

Za black ops sam ti dao adresu, idi pa proveri.

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

nskoric Re: Battlefield bad company 2 vietnam multiplayer?? 27.01.2011. 15:10 #288344

broj poruka: 152
Sto kaze kolega raic mozes jedino da ga kupis
http://www.g2play.net/store/Battlefield-Bad-Company-2-Standard-Edition-EA-Download-Manager.html
evo imas povoljno kljuceve i skines ga preko EA download managera.
Ja uglavnom ovde kupujem igrice dosta su povoljniji nego ove nase derikoze :)

Put life in your PC
http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Skokismoki

:: Jel moze ovo da se skine negde i da se igra???Bas bi hteo da probam,izgleda dobro :).Jel neko igra vec?Sta treba sve da se uradi da bi radilo?
::
:: A moze i COD Black Ops ako su ga odradili ovi iz alterIWnet-a :).Nisam u toku,a ne znam bas :)?
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs