Simpatična browser zajebancija na temu nekih mnogo poznatijih MMORPG naslova, fino posluži dok čekate da vam hotfile, megaupload i sl. otvore link. :) Ko hoće da proba može da se registruje ovde:
Nema šta da se pravim ili ne pravim. Nije phishing u pitanju, pa da neko nekog treba da zavlači. Ja sam bacio poziv, a tome referali i služe + niko nije na gubitku, a onome ko se registruje je potpuno svejedno preko kog linka ide. Ako je to nekom problem, a vidim da jeste, onda stvarno nemam reči.
:: Nema potrebe za referal linkovima, praviš se naivan.. :: :: http://s1.sfgame.u :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Referal linkovi se dele prijateljima da ti pomognu, a ne da kriješ link iza URL shortenera i da se proseravaš kao `dobra igra da skratite vreme`... __________________ Scourge of PCBerza
Proseravaš se sam, i to žešće: Jel` te tera neko da se registruješ preko mog linka? Ne. Jel` gubiš nešto ako to uradiš? Ne. Jel` postoji neka razlika za tebe ako se registruješ preko mog ili bilo kog drugog linka? Ne.
Referal linkove daje onaj ko poziva, a ti ispadaš smešan ako misliš da to važi samo za one sa kojima si se igrao u pesku, jer si očigledno preozbiljno shvatio ovakav tip igre. Tinyurl koristim po inerciji već godinama kada šaljem linkove bilo kome, dok po tebi ispade kao da krijem nešto, jer hoću ljudima da podvalim nekakav phishing sajt ili nešto još gore!
Što je najsmešnije u celoj priči, moj link je samo poziv da se igra proba, jer samim otvaranjem naloga ja ne dobijam baš ništa. Ako se nekom dopadne, taj tek onda može da aktivira referal putem mejla, što meni tek tada daje nazovi `nagradu` zbog koje sam navodno i smislio ovaj pakleni plan za navlačenje naivnih: +1 na statistike koje se broje hiljadama poena i koje nemaju gornju granicu! To je toliko smešno čak i u okviru igre, da sve zajedno nije vredno cimanja oko pisanja pola ovog posta, a kamoli natezanja oko takvih banalnosti sa ljudima kao što si ti. Da mi je samo na vreme palo napamet da u svakoj priči ovde uvek mora da se pojavi dežurni kenjator , ne bih ni pokretao temu. Zato molim administratore da obrišu moj link, a ostale da ga zaobilaze dok ne bude obrisan, jer me iskreno zabole da se jurim sa ludacima oko ovakvih budalaština.
:: Referal linkovi se dele prijateljima da ti pomognu, a ne da kriješ link iza URL shortenera i da se proseravaš kao `dobra igra da skratite vreme`.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Ne brini, nece ovde niko da te banuje ili da ti brise postove. Ovde se sakuplja dobar deo njih koji su sa drugih foruma uklonjeni na vreme, posto ovde ne postoji Ban( Najliberalniji sajt) tako da za 4 god., koliko sam na forumu znam samo jedan primer izbacivanja, ali taj se opet vratio i postao maskota :) Daum je Ok lik, samo je malo vise oprezan zbog ove cinjenice iznad .)
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb Gigabyte 6850 1Gb, Windforce
Znam o čemu govoriš, jer pratim ovaj forum dosta dugo. Ne zameram čoveku ništa, samo sam odreagovao na to što referal za mindless browser zajebanciju stavlja u rang maltene sa navlačenjem na sajtove za kliktanje ili nešto još gore. Zaista nisam imao predstavu da bi to ikome moglo da zasmeta.
:: Ne brini, nece ovde niko da te banuje ili da ti brise postove :: Ovde se sakuplja dobar deo njih koji su sa drugih foruma uklonjeni na vreme, posto ovde ne postoji Ban( Najliberalniji sajt) tako da za 4 god., koliko sam na forumu znam samo jedan primer izbacivanja, ali taj se opet vratio i postao maskota : :: Daum je Ok lik, samo je malo vise oprezan zbog ove cinjenice iznad . :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: Gigabyte 6850 1Gb, Windforc :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.