ti ako neces da probas, ne moras a mene nece tamo neki DigitalRightsManagement spreciti da igram igru koju hocu i pre su bile razne zastite, pa sve provaljene i to u roku od najvise par dana pravo je cudo da sam im tako brzo zaboravio imena cak i fore sa serverima su propale
inace ima da se skine .iso, ja ne znam ni odakle skidam, a skida u fulu, oko 400kbps
ja sam skino neki clone dvd e sada kada ga otvorim nemam nigde normalan setup, izgleda da cemo morati da cekamo skidrow ili reloaded da izbace novo sve sa setupom
Cak ni grafiku nisu poboljsali, sve je ostalo isto... Ali dobro, gameplay i nisu trebali da menjaju, zato i jeste drugi deo, a ne neka druga igra... Prica se nastavlja...idemo dalje x) __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Ne znam kakva je grafika u drugom delu,tek skidam mada nemam ni na cemu da igram trenutno! Iskreno meni po shoot-vima koji sam gledao grafika izgleda malo poboljsana,modernija.
Samo cu reci da je savrsenstvo kakvi su modeli kada se u Nv driverima forsira 16xAF i 32xAA.Toliko je graficki prikaz perverzan da modeli bukvalno deluju kao da su polirani.Sve se presijava,ivice glatke do samog savrsenstva.
Eto jedan mali hint za ljubitelje dobre grafike i uzivanja u grafickom prikazu. Oni koji imaju jace nVidia karte moci ce ovo da izguraju lagano.
Da li ima laga u igri kao u prvom delu?Lag na misu? Koliko je zahtevna igra u odnosu na prvi deo?
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Nema laga, ide bolje nego DS1, a grafika je bolja, ne znaju ljudi sta pricaju, igrao sam ds1 izaso video da ima krek za ovo, usao, i mogu reci da je grafika dosta poboljsana
crack radi do 7 chaptera a tada izbacuje error, morace da naprave drugi crack, igra je bolja sto puta od keca grafika sve zivo ne moze da se poredi, ovi sto pisu da je ista kao kec to vise nije ni smesno sta ljudi pisu ovde! fantasticna game sve pohvale!!!
:: :: crack radi do 7 chaptera a tada izbacuje error, morace da naprave drugi crack, igra je bolja sto puta od keca grafika sve zivo ne moze da se poredi, ovi sto pisu da je ista kao kec to vise nije ni smesno sta ljudi pisu ovde :: fantasticna game sve pohvale!!!
Mozda su neke teksture prepeglane, ali pogledajte samo teksture `bencha` isto sranje kao u prvom delu. Samim tim je manje-vise isto...
to sto si ti odigrao 3x i sve na max...bravo! sta da ti kazem :) Ja kazem ono sto vidim, igra je odlicna i tu nema price, ali da je jako slicno prvom delu jeste. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.