Jel neko mozda zna kako se zove ona pesma u nfs hot pursuit sto je ima kad se pali igrica. . .dok ucitava? Nesto mi se begendisuvala :D ,pa ako ima neko link na YT ili slicno. . . Hvala :)
Evo trenutno igam Vruću Poteru u nedostatku i iščekivanju nečega pametnijeg, pa su i meni neke numere zapale za uvo. Reših da potražim saundtrekove na torentu, i neđoh ovaj Raičev, međutim, nešto bih rekao da mi neke pesme ne dostaju. Na primer ta iz uvodne špice i sigurno još koja. Izgleda da su likovi koji su pravili kompilaciju, pojedine pesme zamenili drugim istog izvođača.
Hot pursuit nece da mi radi dok mi je ukljucen net tj kad dodje do dela gde ucitava autolog server tamo stane i nista se ne desava, jedino kad iskljucim net onda moze da se igra.. Da li neko zna u cemu je problem?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.