Kao i svi mi,ali mislim da ovo izlazi 2012 god. Inace ovog puta bicemo u ulozi Detektiva pinkerton agencije,koji odlazi u Kolumbiju da nadje jednu lepu osobu koja je nestala bez traga.Naravno nailazi na onaj leteci grad i akcija krece.
Ovaj Brink što izlazi uskoro mi miriše da će biti dobra stvar, izmešali su single i multiplayer. Nažalost sve su šanse da neće moći da bude krekovano jer je predviđeno da se igra preko Steama.
Ima i jezgrovit i prilično tačan komentar na ovo `` It`s like Borderlands and CoD had a kid, and it was raised by Mirrors Edge but brain washed by Medal of Honor``
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.