A ti mora da si neki saljivdzija glavni ovde? tako sam cuo, svi se smeju na tvoje fore i omiljen si u drustvu.
:: A dok ne ulete još dvojica, možete ti i raic 1 na 1, pa gde vam volja, teren, tuš :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push&pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909 :: :: :: :: :: Aj da ulete jos dve kolege pa da se suirmo 2na2 kad se Raic vrati ispod tusa : :: :: :: ::
:: A ti mora da si neki saljivdzija glavni ovde? tako sam cuo, svi se smeju na tvoje fore i omiljen si u drustvu :: :: :: A dok ne ulete još dvojica, možete ti i raic 1 na 1, pa gde vam volja, teren, tuš :: :: :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push&pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909 :: :: :: :: :: :: :: :: Aj da ulete jos dve kolege pa da se suirmo 2na2 kad se Raic vrati ispod tusa : :: :: :: :: :: ::
Ma nisam čika, zajebavam se. Nisam baš ni mlad ko surutka doduše al nisam vala ni čika, pusti ono kad ti deca viču: `čiko koliko je sati`... mada nema ni toga više, čim prohodaju kupe i mobilni.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Rale, ako ćeš da ošišaš moje dve ovce i da odereš mog jarca onda, eto me :: p.s. Šta je s tim čika? Koliko si ti to mator? ::
Slažem se, ali izviniću se samo zbog teme ...LM, nas trojica se ovde našalismo i niko se nije posvađao međusobno. Svi smo shvatili kao šalu i niko se nije cimao...Hajde da to postane normalno na ovom forumu, a ne kad neko nekom nešto prebaci, nabaci, napravi foru...ovaj mu `ebe kevu! Ovo se nikako ne odnosi na vas dvojicu...Pozz obojici i da znaš čika Rale i mene neki ciga iz komšiluka neki dan pita:`Čiko je l` ima podne?`
Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push&pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS
:: :: @Mortificat, brate vickast si i duhovit decko, vole te zene, muskarci te postuju i plase se, al brate ozracio si nam temu!! :: :: Ajmo ljudi jos jedan.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.