Ne znam da li je bilo reci o ovj igri...ali da pitam nesto
STRANA 1 OD 1
gang1978
Ne znam da li je bilo reci o ovj igri...ali da pitam nesto
21.01.2011. 19:31
T32934
status: user broj poruka: 1661
Napoleon Total War
Naime vec treci put skidam ovu igru sa neta i svaki put je steam verzija,a pise da je razor1911..znaci skinuo sam vec 45 gb ove igre,a nista nisam uradio ..problem je sledeci sto kad je instaliram izbaci mi da ukucam serial number medjutim kad ga stavim kaze da je invalid key...sta da radim ima li leka za to,tj ima li neko kljuc koji ce da radi ili moram da skinem neku drugu verziju,i gde da je skinem ako postoji neka a da nije steam verzija..hvala unapred.
Install Notes ~~~~~~~~~~~~~ 1. Mount or Burn images 2. Run Installer.exe (when it ask for SID file you have to select it on your dvd drive) 3. Copy the content from crack dir on dvd1 to your install folder 4. Have Fun!
edit: ne ides instalaciju preko stema nego ako ima installer u cracku ili uglavnom je na DVD-u
:: Install Note :: ~~~~~~~~~~~~ :: 1. Mount or Burn image :: 2. Run Installer.exe (when it ask for SID file you have to select it on you :: dvd drive :: 3. Copy the content from crack dir on dvd1 to your install folde :: 4. Have Fun :: :: :: Druze ne mogu da je instaliram kakav crack..nisam instalirao igr
jes ti dobio folder sa crackom ??? trebalo bi da je u tom folderu installer i onda ti sam pojedinacno stavaljas ove sid fajlove..msm tako sam radio u CoD MW2..ito nije htjelo preko te glupave poluge i nije htjeo kljuc..
:: jes ti dobio folder sa crackom ??? trebalo bi da je u tom folderu installer i onda ti sam pojedinacno stavaljas ove sid fajlove..msm tako sam radio u CoD MW2..ito nije htjelo preko te glupave poluge i nije htjeo kljuc. :: :: ::
pa preko phoenix-a instaliras igru..kad ga pokrenes on trazi sid fajlove koji su ti na DVD-u..tada poubacivas SID fajlove i on radi svoj posao..ako se ne budes snasao poslacu ti ja na mail moj MSN lakse je nego ovako...
Intel Q6600-Thermaltake V1 Asus P5Q-E 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Module 1x250GB Seagate,1x500GB WD Sapphire 5770 Vapor X Xigmatek Utgard Corsair CMPSU-650TX Logitech G11 + A4Tech X7 Asus MB19SE Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audio Xoro 5.1
:: pa preko phoenix-a instaliras igru..kad ga pokrenes on trazi sid fajlove koji su ti na DVD-u..tada poubacivas SID fajlove i on radi svoj posao..ako se ne budes snasao poslacu ti ja na mail moj MSN lakse je nego ovako.. :: :: ::
e sad kad si launch to sve ..on sad potajno vadi iz sid fajlova podatke istvara igricu...uglavnom ne vidis tok instalacije...on ce ti javiti npr.poslije pola sata da je sve uspjesno.
Evo sad sam nesto gledao po netu i nasao link na youtube-u...kako se sta radi sa ovim programom sad sam stavio i evo nesto radi samo dugo nesto vec 20 minuta cangrlja..hvala u svakom slucaju..pozzz
:: e sad kad si launch to sve ..on sad potajno vadi iz sid fajlova podatke istvara igricu...uglavnom ne vidis tok instalacije...on ce ti javiti npr.poslije pola sata da je sve uspjesno :: ::
Isti je fazon i sa empire total war, ako si igrao :) Bas sam Razor skinuo i jebiga mora da se ceka, ja msm od 30 minuta pa i vishe, neshto ga tupi installer, jer je zapakovana puno igra, pa dok otpakuje prebacuje, i onda trazi sid, pa onda ti moras da mu nadjes rucno, jbg mora ispred kompa da se sedi sve vreme :@ Ako opet zebava videcu sutra valdja ako odem do druga, on ima napoleona i ako je ista instalaciju, recicu ti sta kako :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.