Instalirao sam PES i nece da radi. Krekovao sam ga , instalirao directX i nece. Otvorim ga , ocitaju se u uglu zvezdice i tu stane, moram onda da izadjem na alt+f4 iz igrice. Do cega moze da bude? Inace sve ostale igrice rade super. Ista ta igrica na PC-u radi savrseno. Probao sam i razne rezolucije...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
:: Instalirao sam PES i nece da radi. Krekovao sam ga , instalirao directX i nece. Otvorim ga , ocitaju se u uglu zvezdice i tu stane, moram onda da izadjem na alt+f4 iz igrice. Do cega moze da bude? Inace sve ostale igrice rade super. Ista ta igrica na PC-u radi savrseno. Probao sam i razne rezolucije...
Probao sam sve patcheve i reinstal game i nece. Acer 5738ZG (T4500, 2GB , ati560v). Radi mi COD4, GTA 4, FarCry i sve ostalo... ali pes2009 nece... Ja msm da je u pitanju drajver za ATI karticu, mada skinuo sam najnoviji.
Fazon je sto PES 2009 nece da pusti u igru dok imas instalirane kodeke kao sto je npr. K-Lite ili slican. Baguje zbog nekog kodeka u tom paketu, ne znam kog tacno. A i navedi spisak komponenti u tom ACER-u, za svaki slucaj, da mozda nemas neku Intel grafulju. :)
XEXE. proradilo nekako... Ma imam K-LIte codek, samo njega... Pa naveo sam komponente T4500, ati 560v...
:: Fazon je sto PES 2009 nece da pusti u igru dok imas instalirane kodeke kao sto je npr. K-Lite ili slican. Baguje zbog nekog kodeka u tom paketu, ne znam kog tacno. A i navedi spisak komponenti u tom ACER-u, za svaki slucaj, da mozda nemas neku Intel grafulju. :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.