Problem je sledeci kad stavim igru na vece detalje zapucaju mi se kontrole,a kad smanjim detalje puca se isto ali slabije,neznam do cega je?,igram preko gajm peda...
Daj bre još detalja, imaš najnovije drajvere, directx, physx, kurix, mudix, mixx? Pucaju li ti ostale igre? Igra puca skroz, ili zamrzne, ili ti samo kontrole zamrznu a igra piči dalje?
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Možda zvuči debilno, ali ja sam imao slične probleme sa Activision-ovim igrama
21.01.2011. 01:00
status: user broj poruka: 1620
tj. Transformersima: WFC i Singularity-jem...Miš mi je bežao levo-desno, a Optimus se konstantno kretao oko svoj ose...Problem je bio u kontrolerima...pošto imam 2 gamepada i volan, morao sam da disable-ujem volan(a nekad i drugi gp) u device manageru pre svakog igranja....Za Transformerse sam kontaktirao i Activision-ov support, gde su mi rekli da je konflikt u kontrolerima, pa podji od toga... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ja sam je presao na mis i tastaturu nije pucalo nista. Isti Win ista firma. Meni se desilo pretprosle godine sa igrom Wanted Weapons of Fate,da dok ne izvadim joypad nece ni da se pokrene.Izvadis joy sve radi.
Meni je ta igra flikerisala posle sat vremena, da li imate ideju shta bi moglo da bude? Ne opterecujte se jer sam je davno uninstalirao, i u medju vremenu zaboravio.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.