U prvom delu sam stigao do 6-e misije, i tu sam, ne secam se ni ja zasto, batalio igru odavno. Planiram da je uskoro predjem, s` obzirom da se vec pojavio nastavak.
Bas sam pre par dana gledao koje igre trebaju da izadju i videh da treba 2 deo da izadje tako da sam juce poceo da igram prvi deo posto ga nisam bio preso dosao sam do 7 misije. Valjda cu zavrsiti dok ne izadje 2 ....
Ja sam je preso 3 puta. Jedna od najboljih igara mada bi mozda oko komandi mogli da poprave nesto.Naravno iscekujem izlazak 23 valjda bese il 24 ovog meseca.
:: Ja sam je preso 3 puta. Jedna od najboljih igara mada bi mozda oko komandi mogli da poprave nesto.Naravno iscekujem izlazak 23 valjda bese il 24 ovog meseca :: :: ::
Prvi deo je bio odličan. Drugar je probao, igrao sat i po, pa sam ga posle toga mesec dana ubeđivao da nastavi. I na kraju, kad je skupio hrabrosti, se oduševio.
Da,samo treće lice, mada nije baš ni treće, više over the shoulder. Ako nisi probao, igraj obavezno. Još ako si čitalac i ljubitelj klasične naučne fantastike, bićeš oduševljen pričom.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.