naime imam velikih problema sa igrama kad ih igram online,komp je dinosaurus,al ono sto igram radilo je super:
Call of duty 4 i Lord of the rings online ,klizilo je extra,pre onda sam nosio neshto komp u servis i tu su menjali maticnu,kad sam doso,moro sam sistem al uradio sam onu foru sa update win7 da bih sacuvo podatke,to sam radio i ranije.
Elem,sad na nekim serverima gde je pre bio ping oko 50 (call of duty 4)sad ih cita isto tako pre ulaska u njih,kad udjem ode preko 100,ne mogu da igram?/???
lotro isto,strasno stuca samo tako,jedino warcraft 3 radi lepo.
Imate li vi nekih problema sa jebenim Telekomom,posto sumljam najvishe na njega ili neshto drugo ?
imao sam ranije i xp i windows 7,xp sam sad zadrzo na jednoj particiji od pre,a drugi windows 7 sam samo uradio ugdate?? nzm sta je ,pre je sve lepo klizilo.
al opet,nzm,msm da je do ovog jebenog i lopovskog Telekoma,nije normalno,da manje zahtevna igra radi ocajno online,a dosta vishe zahtevna radi odlicno offline???bar meni nije normalno,no dobro.
:: imao sam ranije i xp i windows 7,xp sam sad zadrzo na jednoj particiji od pre,a drugi windows 7 sam samo uradio ugdate? :: nzm sta je ,pre je sve lepo klizilo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.