Vidim da joj je pala cena drasticno,sad je 999din sto je prihvatljivo,pa me interesuje kakav je multiplayer ? Nisam pokusavao na divljaka da je igram,a ne znam ni moze li,ne bih da experimentisem,pa ako je neko igrao MP nek okaci utiske. Hvala unapred.
Ako oćeš za dž igraj CoD, ako ti nije žao da platiš kupi Bad Company 2, oba multiplayera su nikad bolja. Ima svako malo na benchu battlefield za oko 15e, izigrali se ljudi pa prodaju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
CoD MW2 i igram na mrezi,uspeo sam da ga pokrenem najnormalnije,ali kad sam meto 7/64 umesto 7/32,bio neki zbrlj valjda.Elem,ubacio sam modove za Crysis pa to picim,a ovo mi pade na pamet onako.Niko i ne komentarise Crysis na mrezi, tako da je verovatno sranje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.