Skinuo sam Mafiu II (Skidrow verzija 5.57gb). Instalirao sam i krekovao, i kad startujem igricu nista se ne desava. U Task Manageru nema nista tj nije pokrenuta. Probao sam da je pokrenem iz foldera gde je instalirana, na launcher ne reaguje isto kao i preko desktopa a na mafia2.exe mi ovo izbaci http://www.dodaj.rs/f/2T/Lv/KHBUQef/untitled.png Trazio sam ovo na google i skinuo nekoliko lekica za Skidrow verziju ali opet isto. Da li je neko imao slican problem i da li sam ja skinuo pravu verziju jer sam ovde procitao da je prava verzija oko 7gb? Keep cool, keep al the power.
To mi je na kraju instalacije zatrazio, a ja sam samo direct x stiklirao. Izbacio mi neku gresku nije uspeo da ga instal. Sad cu da probam pa javljam. Hvala. Keep cool, keep al the power.
pa kontaš da ti ne treba Fizika, pošto ne radi na ATi-ju. Međutim, ako ti igra ponudi da instalira Fiziku, ti obavezno prihvati, jer neće raditi bez nje. Zvuči pomalo glupo, ali takav je sistem.
Imam ATI i nForce plocu tako da sad cu da probam da instaliram ponovo igricu sa fizikom pa cu da javim sta sam uradio. Keep cool, keep al the power.
:: pa kontaš da ti ne treba Fizika, pošto ne radi na ATi-ju. Međutim, ako ti igra ponudi da instalira Fiziku, ti obavezno prihvati, jer neće raditi bez nje. Zvuči pomalo glupo, ali takav je sistem :: :: :: Phenom II X3 720B :: Vendetta :: GA-MA790X-UD3 :: HyperX 2×2GB 1066MH :: F3 HD502H :: WD5000AAK :: GV-R487D5-1G :: Samsung 2232B :: X-Fi Xtreme Audi :: Altec ATP- :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: Logitech Wav :: A4Tech X-748 :: ::
Izbrisao sam igricu i ponovo je instalirao. Instalacija prosla ok i kad je na kraju trazio da se instalira fizika i direct x izbacio mi neku gresku da ne moze da se instal. Ja ih onda manuelno instalirao, lupio sam skidrow lekic i opet isto. Znaci pokrenem igricu preko precice na desktopu i nekih 10-15 sekundi mi se vrti onaj kruzic plavi i nista. U TaskManager nema nista kao da nije pokrenuta. Keep cool, keep al the power.
Fiziku sam instalirao onu sto si mi ti reko, a direct x sam skinuo sam Microsoft-ovog sajta mislim da je najnovija jun 2010. Keep cool, keep al the power.
Nisam nigde video Skidrow verziju igre, a regulrarna veličina igre je 7.5GB... možda ti je to neka modifikovana verzija sa ripovanim jezicima i slično. Takvi ripovi mogu da prave probleme. Skidaj uvek full igre... __________________ Scourge of PCBerza
Sllucajno sam video ovu poruku i bas danas sam skinuo i instalirao mafia 2 skidrow imogu ti reci da si je dzabe brisao..elem da predjem na stvar..ako i dalje ne znas koji je problem i kako a zelis da igras reci cu ti..SKINI JE PREKO TORENTA ONDA JE MONTIRAJ I IDI SETUP EXE I INSTALIRAJ..ONDA U TOM FOLDERU KOJI SI MONTOVAO IMAS FOLDER SKIDROW U KOJI UDJES I SVE DATOTEKE KOPIRAS..ONDA IDES U DIREKTORIJUM KOMPA GDE SI INSTALIRAO IGRU S ILI D DISK GDE ODLUCIS I KOPIRAS TE DATOTEKE U FOLDER PC..RADICE TI STO POSTO..NEMOJ SKIDATI NEKE GLUPE PROBGRAME NAPAMET SAMO MALO MUCNES GLAVOM A SKORO SE SVE IGRE INSTALIRAJU NA TAJ NACIN..NADAM SE DA SAM BAR MALO POMOGAO POZZ..
:: :: Sllucajno sam video ovu poruku i bas danas sam skinuo i instalirao mafia 2 skidrow imogu ti reci da si je dzabe brisao..elem da predjem na stvar..ako i dalje ne znas koji je problem i kako a zelis da igras reci cu ti..SKINI JE PREKO TORENTA ONDA JE MONTIRAJ I IDI SETUP EXE I INSTALIRAJ..ONDA U TOM FOLDERU KOJI SI MONTOVAO IMAS FOLDER SKIDROW U KOJI UDJES I SVE DATOTEKE KOPIRAS..ONDA IDES U DIREKTORIJUM KOMPA GDE SI INSTALIRAO IGRU S ILI D DISK GDE ODLUCIS I KOPIRAS TE DATOTEKE U FOLDER PC..RADICE TI STO POSTO..NEMOJ SKIDATI NEKE GLUPE PROBGRAME NAPAMET SAMO MALO MUCNES GLAVOM A SKORO SE SVE IGRE INSTALIRAJU NA TAJ NACIN..NADAM SE DA SAM BAR MALO POMOGAO POZZ. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.