Imam nekoliko racunara pod XP-om koji su povezani u lokalnu mrezu i preko iste imaju izlaz na net. Problem je u tome kad se na nekom racunaru igra CS 1.6 (piratska instalacija) na domacim serverima-desi se da server izbaci racunar i posle toga kad se startuje ponovo CS umesto opcija `New games`, `Find servers`, `Options` i `Quit` stoji u dva reda i problem resavam jedino ponovnom instalacijom CS-a (imam slucaj gde ove komande stoje normalno ali kad se klikne na `Find server` odmah se konektuje na neki server bez mogucnosti biranja opcija LAN itd).. Kada spustim konzolu i kucam IP servera konektuje se normalno na tu IP LAN adresu ili server. Da li neko zna u cemu je problem (da li se umesao `neki virus`) i kako ga resiti jer desava mi se to sve cesce
Probaj skini neku drugu instalaciju CS-a ili na kraju krajeva, kupis preko steama 10 komada CS-a ili koliko ti treba i miran si. Ionako ces ih otplatiti za 2-3 dana.
Pa moguce je da je problem u patch-u jer mi se to ranije nije desavalo a ovu verziju koristim godinama u LAN-u i na domacim serverima, ali se izgleda sada kad udju na server automatski skine novi patch i onda nastaje problem. Da li postoji verzija koja je sa novim patch-evima a klasicnim menijima jer mi je nemoguce da ovu koristim za LAN i da im objasnjavam koja je IP racunara koji kreira.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.