Instalirao sam Diablo 2 Lord Of Destruction ali imam jedan problem. Posto mi je monitor , kao i svima normalnim , sa max rezolucijom od 1680 x 1050 kad podignem diablo slogiram se rezolucijom od 800 x 600. Video sam na netu da ljudi cepaju na 1920 X 1200 sa nekim modom pa me sad interesuje ako ovde ima igraca ili ako neko zna kako to sebi da instaliram neka mi odgovori plz. Unapred HVALA xD
Skineš D2Multires mod, ekstraktuješ sve iz arhive u folder gde je igra, pa pokreneš D2VidTst.exe i odabereš directx mode.
Onda imaš dve opcije, ako nemaš drugih modova možeš da startuješ diablo priloženim exe fajlom koji je došao uz multires, a ako imaš onda samo skloni negde origiinalni game.exe a d2multiresgame.exe preimenuj u game.exe.
Naravno stavi najnoviji peč, izašao je nedavno i skida zaštitu s igre pa ti ne treba cd, samo prvo s cd-a u folder igre prekopiraj sve .mpq fajlove kojih tu već nema.
Inače, igra je mnogo sitna u fullHD rezoluciji, izaberi neku manju koja odgovara tvom aspect ratio, bar da ti ne bude rašireno.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Uradio sam sve kao sto mi je raic rekao ali kada pokrenem d2multiresgame dobijem error:Unable to load D2MultiRes.dll Exiting Diablio II Ako moze neki fix ili Zdebeli da mi das linkove da skinem sve odradjeno POZZ
Nema vise onoga sto sam ja skidao ali sam pronasao ovo (valjda radi): http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=7818504&highlight= Tu imas i Median mod koji menja skoro sve (nadji negde spisak), pa vidi da li ces i njega da skines. Mislim da je ipak pametnije da nadjes negde samo res patch nego da skidas 2,15 gb.
:: :: Uradio sam sve kao sto mi je raic rekao ali kada pokrenem d2multiresgame dobijem error:Unable to load D2MultiRes.dll Exiting Diablio I :: Ako moze neki fix ili Zdebeli da mi das linkove da skinem sve odradjeno :: POZ ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.