Instalirao sam pes2011 pre par meseci i igrao je neko vreme redovno,sad posle neke malo vece pauze kad sam ponovo hteo da je pokrenem trazi mi SERIAL ponovo???Ukucao sam ponovo isti serial kao i prvi put ali sad ga naravno ne prihvata.E sad,da sam nesto cackao oko kompa pa i da mi ne bude cudno ali ja apsolutno nista nisam menjao u konfiguraciji niti u podesavanju OS-a.Ima li neko ideju u ceku je problem ili neki link gde mogu da skinem neke nove seriale?
Probaj neki od ovih seria numberl: SWY7-HTUN-3YF5-CD4D-W3AF MCNC-5HJ3-F2VL-TRUH-MNKN N5S6-5S3N-CV6E-SE5S-VLX2 AT5F-F9NS-4C94-JKHC-JNXU VLD3-CPDS-3TTD-4HLV-NTMN FLEF-DYFW-5DUA-AFCN-ACDN Keep cool, keep al the power.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.