Pročitah članak o najprecenjenijim igrama prošle godine, i umro sam od smeha kad su ljudi stavili na listu Plants vs Zombies!
Generalno ova igra nije loše zamišljena ali njene kampanje nisu posebno razrađene. Pre bi se reklo da je u pitnaju dobra ideja koja nije dovoljno razvijena.Sa druge strane multplayer režim bi obećavao mnogo ali ga jednostavno nema.
Haahahahhahahahhahahahhahahahha! Loše kampanje i nedostatak multiplayera u casual igri???? Ovi stvarno nemaju mozga! Pa ni Tetris pre 15 godina nije imao multiplayer! Ljudi jednostavno ne znaju definiciju reči Casual... __________________ Scourge of PCBerza
Prevod je uglavnom problem, dosta lose shvate source text. Red bi bilo da im se javim, da odmene malo tog sto im prevodi, a i da zaradim koju kintu, da ne bude da gudim dzabe po fakultetu :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: oni ionako sve pruzimaju odnegde i (uglavnom neuspesno) prevode...smesni su.. :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
:: Pročitah članak o najprecenjenijim igrama prošle godine, i umro sam od smeha kad su ljudi stavili na listu Plants vs Zombies :: :: Generalno ova igra nije loše zamišljena ali njene kampanje nisu posebno razrađene. Pre bi se reklo da je u pitnaju dobra ideja koja nije dovoljno razvijena.Sa druge strane multplayer režim bi obećavao mnogo ali ga jednostavno nema. :: :: Haahahahhahahahhahahahhahahahha! Loše kampanje i nedostatak multiplayera u casual igri???? Ovi stvarno nemaju mozga! Pa ni Tetris pre 15 godina nije imao multiplayer! Ljudi jednostavno ne znaju definiciju reči Casual.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A
`Kliknete jedanput, jedna isečena scena, drugi put još jedna, klikćete dalje, scene nedostaju. Konačno, dolazite do scene sa demonima u kuli i iznenađenje - još jedna isečena scena.`
`Isečena scena`... retardi verovatno misle cutscene?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ladno se nisu potrudili u guglu da ukucaju cutscene i da odu na vikipediu i pogledaju. Znaci strasno..naletele su na prvu loptu. Samo me zanima sta li su pomislili kada su proveravali text sta predstavlja to `isecena scena`. Ne, ovo je smesno i zalosno, ne znam koje osecanje preovladava..(jos malo pa cu i ja da imam windows :>)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: `Kliknete jedanput, jedna isečena scena, drugi put još jedna, klikćete dalje, scene nedostaju. Konačno, dolazite do scene sa demonima u kuli i iznenađenje - još jedna isečena scena. :: :: `Isečena scena`... retardi verovatno misle cutscene? :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
cak `prevodiocu` nije palo na pamet da ceo text prvo provuce kroz google translate pa posle samo dotera gramatiku. mnogo bi se manje cimao, ustedeo na vremenu, tacnije preveo, a bruku da ne pominjem... ___________________________________________________________________ http://tinyurl.com/325cwmy
Ovo cu se praviti da nisam `cuo`. Kakav bre crni google translate? Nemoj da si smesan. Pa otislo bi mu 3x vise vremena na ispravljanje jos vecih budalastina. Tad bi tek ispala bruka. Ovako u textu sam video gde se prevodilac trudio da text ima prizvuk `narodskom` jeziku.
But still..
:: cak `prevodiocu` nije palo na pamet da ceo text prvo provuce kroz google translate pa posle samo dotera gramatiku. mnogo bi se manje cimao, ustedeo na vremenu, tacnije preveo, a bruku da ne pominjem.. :: __________________________________________________________________ :: http://tinyurl.com/325cwm :: ::
Ti `moroni` su nekako sklepali sajt na koji se SVI MI pozivamo kada pričamo o cenama i poredimo hardver. A upravo se nalazimo na sajtu koji bi nam trebao biti referenca, ali odavno nije. Pošteno rečeno, prepišali su zbog slika, komentara (moronskih u većini, ali komentara) i engine-a za poređenje, ovo što ima na berzi, za jedno dva tri koplja. Što je forum u krečani, pa ajde, nema tu velikih problema osim što su neki želeli status muderatora ili posebne počasti i slično da bi možda još više maltretirali druge svojim nakrivljenim sistemom vrednosti, ali, da se i mi svi pozivamo i šaljemo ljude na drugi sajt (ovaj, prozvani, moronski) da vide cene i asortiman, nije baš nikakva pohvala za PC Berzu.
ja ga posecujem zbog cena hardwera a ako imas bolji daj!?Berza je ok ali je tamo dosta preglednije mada su podaci prilicno netacni. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
:: Ti `moroni` su nekako sklepali sajt na koji se SVI MI pozivamo kada pričamo o cenama i poredimo hardver. A upravo se nalazimo na sajtu koji bi nam trebao biti referenca, ali odavno nije :: Pošteno rečeno, prepišali su zbog slika, komentara (moronskih u većini, ali komentara) i engine-a za poređenje, ovo što ima na berzi, za jedno dva tri koplja :: Što je forum u krečani, pa ajde, nema tu velikih problema osim što su neki želeli status muderatora ili posebne počasti i slično da bi možda još više maltretirali druge svojim nakrivljenim sistemom vrednosti, ali, da se i mi svi pozivamo i šaljemo ljude na drugi sajt (ovaj, prozvani, moronski) da vide cene i asortiman, nije baš nikakva pohvala za PC Berzu :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
taj ITSVET je smece i posecujem ga samo zato sto ima preglednu sekciju o komponentama i to je to...a za cene onda dodjem na PCberzu
Meni su zapali za oko imbecilnim `rivjuovima` hardware-a, a kap je prelila casu za mene kada su radili recenziju za fufu i PES cini mi se...
Relano gomila morona koji nisu bili toliko lenji da za vecinu komponenti nadju pribliznu sliku i polutacnu specifikaciju ali i to je dovoljno da sahrane ovo smece od portala.
IT svet prenosi informacije (CENE) BEZ ikakve provere,i u 80% slucajeva su pogresne i to uglavnom vece,i po tom pitanju ne mogu biti nikakav parametar.Delimicno su oni krivi ,delimicno prodavci koji svesno postavljaju pogresne(nize)cene zbog vece posecenosti sajta a samim tim i prodaje.Znaci,radi se o klasicnoj obmani kupaca!! Pozitivno je to sto imaju praktican pregled hardware-a pa ako vas interesuje nesto konkretno,neki tehnicki detalj o nekom npr.starijem hardware-u dobro dodje. Pozdrav
Pa nisu ni ovde. Upravo, čak i kada ih nazovete telefonom, poslovni ljudi serbistana koji su odlučili da se uhlebe u IT sektoru, hladnokrvno vas slažu i za cenu i za dostupnost. Toliko o tačnosti. Možda je berza tačnija, nisam merio skoro, ali, nije tačna kao i IT svet i to ne zbog ljudi sa berze ili it-a već zbog gore pomenutih uhleblljenih plavuša i sa pišom i bez piše. A kuditi vesti sa IT sveta i to na berzinom forumu... pa bolje se pokriti ušima. Ovde smo godinu dana kukali na nekog hakera iz Niš, Surdulice i tamo negde, koji je kao nešto hakovao... sećate se valjda. Od tada su stavljene nove vesti kad smo kukali mesecima, i tako stoje te ISTE vesti do dan-danas. Šta se pokazalo: jebe se nama za vesti, što su bajate ili glupo izabrane, smetao nam je neki tamo haker sa juga. Kad su njega mak`li, mir božji (H. se rodi...) i niko se ne buni. A za engleski.... prevod.... pa, ko ume, taj ovo i ne čita, već ide na izvor i napije se vode. Za one koji ne razumeju engleski najbolje ili nikako, ovi nemušti prevodi su dobri. Mislim, lako je kuditi i pišati po tuđem radu, ali, kolika li im je zarada od toga ili to rade onako, iz dosade? Plus daju to besplatno pa ko vole nek` izvole. Da ih treba malo ismevati, treba, tu bi rado bio prvi ali vređati ih sa OVOG foruma, nije pametno. Lako nas je sve ovde popišati sa čime smo se tek ovde zadovoljili.... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Da,u pravu si,gotovo SVI stavljaju pogresne(nize cene),ili drze hardware listu na sajtu,a nemaju je u ponudi mesecima! Ali opet ako se uhvatis nekog posla ili ga radi ili ga ne radi uopste,baviti se prevarama ?? Ne znaci da npr.IT svet treba dnevno da salje ekipu po maloprodaji po Srbiji pa da vidi ko zavlaci,ali imaju telefon pa neka okrenu kao kupci,pa ce znati za 5 min.na cemu su! Opet ponavljam uglavnom SVI to rade,ne znam da li novi zakon to sancionise(dovodjenje kupca u zabludu) !
Za cene i snabdevenost stvarno nisu krivi ovi sa ITsveta već prodavci. Tražih nedavno 775 ploču sa DDR3 memorijom, pogledam na ITsvetu, reko ohoho, tu neku ploču ima jedno 6-7 firmi. Ne lezi vraže reko da proverim tako da sam svratio prvo na sajtove od tih firmi i uverio se i tamo da ploče ima u ponudi.
E, onda sam krenuo da zovem... nije je imala nijedna.
Onda sam prešao na sledeću odgovarajuću ploču - s istim rezultatima... i tako 4-5 kandidata.
Na kraju sam uzeo polovnu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pazi, ja sam antialkoholičar (čast crnom vinu doduše..), ali ja sam to uvek zamišljao ovako: dok stojiš u kafani, bitno je društvo, a kad već napreduješ do faze da moraš da sedneš, boli te patka za društvo sve do pada na pod.... ?
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Nije bitna kafana već s kim sediš u njoj :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
O tome ti pricam,a garantujem ti da je 90% ljudi sa ovog foruma imalo slicna iskustva! Prodavci idu logikom ako je vec odrao ciprele i dosao u radnju ,uzece i nesto skuplje, samo da se ne vraca kuci prazne kese!
Pa pazi,firma u koju sam mogao da se zakunem do skora stavi npr.gtx460/768mb 16700din,ja ih okrenem i kaze lik imamo ih ali je cena20000!! JBT pa euro stoji oko 105/107 par meseci a oni podigli cenu karte za 20%!?
To jeste tako, međutim uvek ima neko ali. Elem što više čovek popije to više oseća neodoljiv nagon da sere neprestano... i još neodoljiviji da tera druge da to slušaju... i pritom se divi sopstvenim mudrostima.
Olakšavajuća okolnost je što me je bog blagoslovio time da mi se uši zapuše čim popijem par komada. Svevišnji misli na sve... amin.
:: Pazi, ja sam antialkoholičar (čast crnom vinu doduše..), ali ja sam to uvek zamišljao ovako: dok stojiš u kafani, bitno je društvo, a kad već napreduješ do faze da moraš da sedneš, boli te patka za društvo sve do pada na pod.... ::
Onda sreća što ne pijem, jer da pijem bio bih prvi koji bi fasovao ban sa ovog foruma, jer, koliko bi tek onda sr..., do u nedogled.....!
Re. maxima:
pazi, 20%??? - to ti je deset posto na računare i deset za majmune koji će to da progutaju kao banane, bez da reč kažu i protestuju. To je ta računica. Deset na it opremu i deset na južno voće. Već uračunali. Mislim, ostaje nam samo uloga majmuna u toj priči, zar ne? Zna se ko pravi cene.... ebo ih kavez iz kog su pobegli...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.