Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
CoD WaW Server
STRANA 1 OD 1
2m4Y CoD WaW Server 04.01.2011. 12:31 T32361

status: user
broj poruka: 2352
...sa drustvom smo odlucili da podignemo jedan CoD WaW server HC, ako bude dovoljno ljudi TDM, drukcije ce biti FFA, medjutim, ono sto smo zamerali oduvek su noobovski perkovi i oruzja kao sto su Martydom, Granate Luncher, Bouncing Betty, Bazooka i Last Stand (Second Chance).

Podesili smo server, zezali se malo, i jedino sto smo uspeli da uradimo jeste da nekako ugasimo BB, tj da zeznemo... tako da kad neko postavi BB, prilikom prolaska pored nje, ona se aktivira za nekih sat vremena i samim tim postaje beskorisna.

Da li neko zna, tj da li moze da nam pomogne da pogasimo ostatak sto nam nije potreban? Naravno, podelicemo IP i sa vama, jer znam da ovde ima dosta dobrih igraca :)

Pozz i hvala...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 6870 1GB
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kelt Pitaj na forumu SK ili Bench 04.01.2011. 13:42 #279253

broj poruka: 394
...usera miregrobar,on se dosta bavi modovanjem COD4 i WaW.Uradio je Balkan Theater mod:

http://tinyurl.com/2ve7898

Sto se tice pushkaranja,ja sam za:D

rasa007 još uvek je pikam 04.01.2011. 13:57 #279257

broj poruka: 456
Za to već treba napraviti mod u kojem će određene stvari biti izbačene, ali bez toga treba uvek jedan od admina da banuje igrače koji ne poštuju pravila igre na tom serveru. Ipak ako se sakupi dovoljan broj pravih i normalnih HC igrača onda neće ni biti potrebe za tim. Ja obožavam da igram na ozbilnjim američkim taktičkim serverima gde se bilo kakva zaebancija kažnjava permanentnim banovanjem.

eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski

keep your head up legs closed eyes open

raic re 04.01.2011. 14:16 #279261

broj poruka: 9006
Ajd i ja bi mogao ponovo da instaliram ako vam uspe. Nema ni potrebe za hard zabranjivanjem, na manjim serverima gde svraća ograničen broj ljudi dosta da se okači da svako malo izlazi poruka `Ko voli da koristi GL, RL, BB, MARTY ili LS može da se goni u kurac`.

Jedino što i nisam neki ljubitelj HC, podržavam gašenje radara a ni HUD mi ne znači mnogo ali kad staviš da jedan metak ubija, kampuje i onaj ko inače kampovao ne bi.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

2m4Y re: 04.01.2011. 14:42 #279270

broj poruka: 2352
...cisto da Vam kazem, da je za mene kamper gore od cheatera... tako da... sumnjam da ce biti kampera... a u mom drustvu, svi smo runneri :)

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 6870 1GB
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs