interesuje me kakva su misljenja koja je pucacina u poslednjih 5god(moze i vise) najbolje docarala horor ambijent?? MOJE MISLJENJE serijal S.T.A.L.K.E.R. !! najrealisticniji dozivljaj trenutnog vremena.....
onda moj glas ide za Resident Evil 4. STALKER-i, METRO i slične ruske govnarije u kojima ispucaš ceo šaržer u čoveka iz blizine i ne ubiješ ga, nisam imao živaca da igram. Vidim da se to nekima sviđa, ali meni - jok.
AMD Athlon X2 7750BE@2,9GHz + CM TX3 Biostar TA790GX+ 128M 2 x 1GB OCZ Ati Edition@840MHz Sapphire ATI 4770 512MB DDR5 Sata2 Maxtor 80GB ATA Maxtor 160GB Pioneer DVR-216D Black CM eXtreme Power Plus 550W MS Industrial APOLL
Dead Space, F.E.A.R, Cryostasis, Bioshock, Penumbra Black Plague, Cold Fear, a za ljubitelje pravog horora preporučujem Clive Barker`s Undying koja otpočetka pa do samog kraja ledi krv u žilama :)
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
Nijedna od igara koju ste naveli ne spada u horor žanr...
Probajte lepo Amnesia: The Dark Descent pa da vas vidim. Pogotovo u mraku sa slušalicama. Strašniju horor igru nisam u životu igrao, a sve sam ih odigrao počevši od Phantasmagorie...
Ja bih ispred Amnesie stavio Cryostasis i Penumbra Black Plague.
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
keep your head up legs closed eyes open
:: Nijedna od igara koju ste naveli ne spada u horor žanr.. :: :: Probajte lepo Amnesia: The Dark Descent pa da vas vidim. Pogotovo u mraku sa slušalicama. Strašniju horor igru nisam u životu igrao, a sve sam ih odigrao počevši od Phantasmagorie.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Jos jedan glas za Undying.Mator konj nije smeo da igra igru nocu,samo preko dana i to uz konstantno preskakanje srca.Kolegi sam preporucio igru,sutradan me zvao i oterao u Pirot po Marke,kaze da je imao nocne more.
slazem se za Amnesia ali posto co`ek pita za pucacine onda se opredeljujem za Doom3 i Deadspace doom3 je stvarno tesko bilo igrati sa slusalicama, ufff
a ne znam sta je strasno u stalkeru, atmosfera mi je medju najboljima od svih igara koje sam igrao, prava ona uvlaceca, A NIKAKO STRASNA, ili sto bi ljudi sa engleskog govornog podrucja rekli TOTALLY IMMERSIVE http://tinyurl.com/ltwkow
to je bolji opis zanra. doom 3 sam presao davno to bese, na pocetku igre sam se zentao cak nekoliko puta skakao po stolici bezeci od zombija! (budala) ali posle mi se sve nekako pretvorilo u rutinu i samo sam eliminisao zveri, a stalker mi nekako najrealnije docarava ambijent(stare soc. zgrade, podrumi laboratorija, itd.)
da mi doom3 nije strasan, pa da ga sanjam nocu nego udara tacno tao gde je covek najslabiji i po onome sto ne moze da kontrolise, znaci ono instinktivno skakanje sa stolice pri najmanjem zvuku o tome ja pricam
Čudi me da je samo jedan user spomenuo Silent Hill.
Davno sam probao tu igru u sred bela dana sa spuštenim roletnama kod ortaka gajbi. Posle 15min uvodnog igranja bio sam prestrašen i bila mi je frka da izađem kod njega u hodnik zgrade (koji je slabo osvetljen).
Undying fenomenalan...držao me na ivici non stop. Jericho dobar...fenomenalna grafika.
STALKER mmm...uživao sam igrajući tu igru...šteta što je COP kratak.
Pa meni lično je Silent Hill na vrhu liste horor igara i delim tvoje mišljenje, ali ga ne pomenuh samo iz razloga što je čovek tražio pucačine što Silent Hill svakako nije. Silent Hill je daleko više od toga. Mogao bi recimo Suffering da mu preporučim.
:: Čudi me da je samo jedan user spomenuo Silent Hill :: :: Davno sam probao tu igru u sred bela dana sa spuštenim roletnama kod ortaka gajbi. Posle 15min uvodnog igranja bio sam prestrašen i bila mi je frka da izađem kod njega u hodnik zgrade (koji je slabo osvetljen) :: :: Undying fenomenalan...držao me na ivici non stop. Jericho dobar...fenomenalna grafika :: :: STALKER mmm...uživao sam igrajući tu igru...šteta što je COP kratak :: :: :: :: support normalit :: ::
Hebeš ga...takođe odlična igra je Condamned CRIMINAL Origins...super atmosfera...super grafika...
support normality
:: Pa meni lično je Silent Hill na vrhu liste horor igara i delim tvoje mišljenje, ali ga ne pomenuh samo iz razloga što je čovek tražio pucačine što Silent Hill svakako nije. Silent Hill je daleko više od toga. Mogao bi recimo Suffering da mu preporučim :: :: :: :: Čudi me da je samo jedan user spomenuo Silent Hill :: :: :: :: Davno sam probao tu igru u sred bela dana sa spuštenim roletnama kod ortaka gajbi. Posle 15min uvodnog igranja bio sam prestrašen i bila mi je frka da izađem kod njega u hodnik zgrade (koji je slabo osvetljen) :: :: :: :: Undying fenomenalan...držao me na ivici non stop. Jericho dobar...fenomenalna grafika :: :: :: :: STALKER mmm...uživao sam igrajući tu igru...šteta što je COP kratak :: :: :: :: :: :: :: :: support normalit :: :: :: ::
Zakon svih zakona, Ustav nad Ustavima je Quake2!!!!!!!!!!!!!!!
29.12.2010. 15:49
status: user broj poruka: 10997
Tu zbora nema (niti sabora niti dogovora). E sad, da je bajato, bajato jest! Ali, bato, DRHTIS na svakom koraku, nepoznato te ceka iza svakog coska, kamena, vrata... Zagonetka, s.t.r.a.h., pucanj, magija... SVE je tu (i jos ponesto).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.