Neko je ovde nedavno preporucio igru, a i ortak mi se vazda odusevljavao, posto sam se smorio ajd rekoh da probam... Hoce li se ista desiti ili cu do kraja igre trckarati i kliktati po neprijateljima? :-S Da znam da li odmah da batalim...
U prvom selu na koje naiđeš možeš da kresneš mladu i bujnu vešticu za koju inače kruže glasine da krade decu, truje domaće životinje i priziva zle duhove a na kraju se ispostavi da seljonačelnik (inače simpatičan čičica) prodaje decu u belo roblje u dosluhu s lokalnim parohom. I to je samo početak.
... da, desiće se svašta u igri, kliktanje je tu ponajmanje zabavno.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Neko je ovde nedavno preporucio igru, a i ortak mi se vazda odusevljavao, posto sam se smorio ajd rekoh da probam.. :: Hoce li se ista desiti ili cu do kraja igre trckarati i kliktati po neprijateljima? :-S Da znam da li odmah da batalim.. ::
I sad si me fino navukao da igram bar do prvog sela :-) Mislio sam hocu li dobiti ikakvu slobodu, da tumaram, nekakav slobodan izbor, ista sto zahteva bar malo ukljucenja mozga, posto je do sad bilo samo `idi do mesta X i usput isklikci na koga naletis`? Vec drugi janichar i patuljak na koje sam naisao i moje neraznoliko mahanje po njima su me smorili... Iskreno ocekivao sam elder scrolls fazon...a i 9GB nije naivno...
Ma igra je fenomenalna, nema da brineš. Taj prvi deo ti je nešto poput tutorijala, a posle počinje zabava. Sama borba i nije nešto, ali ostatak - čista umetnost.
:: I sad si me fino navukao da igram bar do prvog sela :- :: Mislio sam hocu li dobiti ikakvu slobodu, da tumaram, nekakav slobodan izbor, ista sto zahteva bar malo ukljucenja mozga, posto je do sad bilo samo `idi do mesta X i usput isklikci na koga naletis`? Vec drugi janichar i patuljak na koje sam naisao i moje neraznoliko mahanje po njima su me smorili.. :: Iskreno ocekivao sam elder scrolls fazon...a i 9GB nije naivno.. :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.