Obavezno stavi i expansion, zakrpi dosta stvari, prestali su da krekuju originalnu igru posle peča 2.2, expansion je jedini način da je dovedeš na kasnije verzije... i ne poludiš od bagova.
Prati sledeći postupak, nemoj da preskačeš nešto: 1. instaliraš sacred 2, ne mora onaj treći dvd sa elite teksturama 2. zatim instaliraš peč 2.4 (1GB veličine) 3. onda instaliraš expansion 4. onda ide peč za expansion 2.65.1 (30mb) 5. i onda reloaded krek za tu verziju koji isto zakrpi neke stvari http://gf.wiretarget.com/sacred_2.htm 6. ima da radi
Ako ti se nije skinuo neki od dvdjeva kako treba videćemo na kom se tačno nalazi taj fajl što ti fali da ne skidaš sve ispočetka
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ok, hvala na detaljnom uputstvu. Ovde na zvanicnom sajtu ne znam koji treba da skinem jer ne znam da li imam UK ili International Release. Nasao sam UK patch od 837mb. Download igre je sigurno ok, skinuo sam je od proverenog uploadera. Skinucu ekspanziju kasnije pa se javljam naknadno.
:: Ok, hvala na detaljnom uputstvu. Ovde na zvanicnom sajtu ne znam koji treba da skinem jer ne znam da li imam UK ili International Release. Nasao sam UK patch od 837mb. Download igre je sigurno ok, skinuo sam je od proverenog uploadera. Skinucu ekspanziju kasnije pa se javljam naknadno ::
Sa prvobitnom instalacijom nisam mogao niti jedan patch da pokrenem, bilo sa dvda ili ovaj 2.40. Reinstalirao sam igru bez treceg dvda i uspeo da pokrenem patcheve sa dvda ali ne i 2.40. Istu gresku mi izbacuje kao i u pre reinstalacije. Tek mi sad nista nije jasno. Da nemas mozda proveren link za patch? Mozda ovaj koji sam skinuo nije ok.
Opet isto. Verovatno je do sistema ili do necega, nemam pojma. Deluje mi neresivo. Probacu na nekom drugom mestu da da instaliram na isti nacin pa cemo videti. Steta sto nije uspelo, hvala ti puno na pomoci u svakom slucaju.
Evo sad sam instalirao kod mene baš da vidim da nisam nešto zaboravio
Ustvari imao sam skinut ovaj update Release International 2.0.2 → update 2.40
Ono ko što napisah, na go instaliran sacred ide taj, onda na to expansion pa onda update za expansion. Ne znam što tebi nije hteo da krene onda ako si ranije taj imao skinut.
Jel ti na kraju nije uspelo da updejtuje na 2.40 ili si uspeo i posle dobijao onaj isti error za orcsystem.dll. Ako je tako poslaću ti taj fajl nije problem.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Uopste ne mogu da ga podignem na 2.40, ni sa INT ni sa EU patchem. Drugar mi je nasao taj orcsystem.dll, kopirao sam ga u sys32, sad izgleda da mogu da pokrenem igru ali sad mi nisam siguran koji krek da skinem. Poslednji apdejt koji sam odradio je onaj sa dvda, Sacred2-UK-2_10_0_0-2_12_0_0.
Smorih se vise, a zao mi da propadne 20Gb. Jos sad ako je igra sranje razbicu komp.
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Ako se navučeš možemo da omanemo koju partiju preko tunngle
Nego, većina tih paul.dll krekova koji su bili aktuelni u početku ne dozvoljava da ti lik napreduje preko levela 11 ili 21, čisto da se ne pitaš zašto više ne dobijaš XP za klanje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.