Moze li mi neko reci u cemu moze biti problem sa navedenom igricom koja je do pre 5 dana radila ekstra, i sada odjednom secka zadnjih par dana kao da imam komodor, da li moze biti do drivera ili directx-a?
tako je, oce igra da koci nekad, nzm razlog, ali opadne neki put frame rate na 20 25 pa skoci na 40 50 60, nem pojma, pogasi sve sto opterecuje cpu, i zauzima ram, smanji delimicno graifku, pa probaj. Ili patch, nzm, ja je obrisao jer nista posebno nije igra osim graficki lepo uradjenih polja.
meni isto pada fps,medjutim igra mi se zapuca posle pola sata igranja,bude masa tackica na ekranu pa moram da lupim restart,mada kontam da je do ram memorije,fali mi jos 2 gb?
proveri mozda se neka komponenta pregreva zna to cesto da bude a da ljudi ne obracaju paznju, kao jedan moj ortak igrao covek pes 2010 3meseca seckalo mu je ali bas. kad ono procesor kljucao na 100 c ..... kazem mozda je to proveri!!!!!!
citam iz dana u dan svakojake gluposti zasto vam seckaju igre a u osnovi svi kazu jedno: RESTART sto bi rekli nulujete grafu, ali problem je u grejanju graficke, jer ljudi generalno ne ciste hladnjake i ventilatore na njima pa kad dodje temperatura do kriticne granice, ono secka, zato KRPU I USISIVAC U RUKE , ocistite da vazduh moze da struji i hladi i NECE SECKATI 100% i PROVERENO!!!
:: :: :: :: citam iz dana u dan svakojake gluposti zasto vam seckaju igre a u osnovi svi kazu jedno: RESTART sto bi rekli nulujete grafu, ali problem je u grejanju graficke, jer ljudi generalno ne ciste hladnjake i ventilatore na njima pa kad dodje temperatura do kriticne granice, ono secka, zato KRPU I USISIVAC U RUKE , ocistite da vazduh moze da struji i hladi i NECE SECKATI 100% i PROVERENO!!
+ jos ocistite Windows XP od raznih gamadi koje ga napadaju, ima milion tema o virusim, trojancima, mallware itd.
Mada o ovoj igri je vec otvoreno 5 tema zar niko ne pretrazuje forum pa lepo tamo da postavi post nego stalno iznova se otvaraju teme.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.