Mozete li mi preporuciti neku igru posto mi je skoro sve dosadilo? Po mogucstvu neki dobar RPG tipa diablo 2 ( diablo 2 , sackred 1 + exp , sackred 2 + exp i deathspank sam presao ) ili neku dobru avanturu tj na kraju krajeva recite bilo sta samo sa necim da se zajnimam `malo` . POZZ
Ja bih zaobisao Titan quest, mnogo je dosadan, a nema ni krvi. Mozes da probas Silverfall, zanimljiv je. Ako mozes da podneses stariju grafiku igraj Gothic, ili neke d&d klasike (ako volis d&d).
Tebi je zanimljiviji Silverfall od Titan Questa???
Mislim, ukusi jesu razliciti, ali definitivno zaobidji Silverfall ako pre toga odigras Titan Quest, jer niko ne voli da ide sa konja na magarca
+ The Witcher Enhanced Edition + Titan Quest Immortal Throne + Dragon Age Origins
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Ja bih zaobisao Titan quest, mnogo je dosadan, a nema ni krvi :: Mozes da probas Silverfall, zanimljiv je. Ako mozes da podneses stariju grafiku igraj Gothic, ili neke d&d klasike (ako volis d&d) :: :: ::
Hvala momci sto ste mi predlozili par dobrih igara. Upravo ih skidam sa wareza a sto se tice dragona igrom sam odusevljen i nisam se odvajao sve dok nisam stigao do zadnjeg kvesta koji mi se ubagovao tako da cu sad da pocnem ispocetka a darksiders je predjen 7 dana nakon sto je izasao za pc i cekam njegovu ekspanziju koja je samo za PC. Josh jednom HVALA pozic
Veoma dobra igra, ali očekuj bagove pošto se radi o još jednom portu sa konzole. Ako imaš džijped, ištekaj ga da b i mogao da igraš preko tastature. Inače, igra je veoma dobra. Radi se o akcionom RPG-u.
@zDebeli, nemaš ti blage veze šta je dobar FRP/RPG, kad navodiš prosečnu igru kao Silverfall... A to što nema krvi pa ti je sranje igra samo upotpunjuje sliku...
@cojka, probaj definitivno Titan Quest, oduševićeš se. jer su ga radili ljudi koji su izašli iz Blizzarda a radili su na Diablu 2. Sličan je osećaj jako. Takodje, Dragon Age Origins je isto fenomenalan RPG...
Naravno, legendarni Baldur`s Gate je obavezna lektira za svakog ljubitelja RPG žanra... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ja bih zaobisao Titan quest, mnogo je dosadan, a nema ni krvi :: Mozes da probas Silverfall, zanimljiv je. Ako mozes da podneses stariju grafiku igraj Gothic, ili neke d&d klasike (ako volis d&d) :: :: ::
Meni je Titan Quest bio zanimljiv prvih nekoliko dana, ne znam zasto me smorio, a volim tu tematiku i zanr. Probaj Risen, definitivno se neces razocarati(kamo srece da je Gothic 4 upola dobar). Witcher se, naravno, podrazumeva.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS
Titan Quest najvise lici na diablo,po svim elementima,sarena grafika,mnogo vrsta oruzja,+ Grcka mitologija-veoma zanimljiv RPG...a ni prica nije toliko losa..
PS:Pozuri da odigras Dragon Age,izlazi drugi deo uskoro pa neces biti u toku,a igra je fenomenalna..
Jes vala, osobito ako maksimizuješ rapid fire stablo i koristiš beam oružja.
Sad sam doduše išao na engineer-a, dobar i on ako pametno rasporediš skilove, drone može da bude odlična stvar.
Igra je mogla da bude legendarna da su se još malo potrudili, bilo je mnogo bagova u početku i loš balans. Sad s pečom 1.2 radi ko zmaj, al i to svejedno kad su bili alavi, hteli su da naprave klasičan multiplayer rpg a da ga mesečno naplaćuju kao WoW, malo ih je bilo tako blesavo, diablo ili starcraft kupiš jednom pa igraš na battlenetu dok ne izližeš disk.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Mozete li mi preporuciti neku igru posto mi je skoro sve dosadilo :: Po mogucstvu neki dobar RPG tipa diablo 2 ( diablo 2 , sackred 1 + exp , sackred 2 + exp i deathspank sam presao ) ili neku dobru avanturu tj na kraju krajeva recite bilo sta samo sa necim da se zajnimam `malo` . :: POZ
RPG - Neverwinter Nights 1, avanturu Black Mirror 1.
Rekoh da je Silverfall zanimljiv, iz razloga sto mogu da se prave razne i bolesne kompinacije oruzja (bukvalno bilo kakva kombinacija). Nisam ni ja presao, smorio me posle 4-5 dana, ali mozda covek hoce da proba.
Ako nisi igrao Diablo 1, odmah to skidaj, mnogo bolji od dvojke (ali nemog da skidas exp).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.