Dakle,zaglavio sam se u momentu kada treba da prođem kroz,odnosno infiltriram NOVA 6 facility,stigao sam do prostorije koja je na blagoj platformi i unutra mi je jedan saborac.Svuda okolo u prostoriji su neki računari i pultovi,a na sredini je kao neki pano,ali providni sa nekim krugovima.Strelica mi pokazuje da nešto treba odraditi oko tog panoa,ali nikako ne provaljujem šta? Molim za pomoć,hvala unapred.Bane
Ako se sećam dobro, mislim da treba da izađeš iz prostorije i na zidu preko puta ima neki hidrant u kojem se nalazi `Experimental self-proppeled semi-auto manually-guided idiotproof missile launcher of total annihilation`
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Nista nisam uspeo da skontam,Raicu,da pojasnim,na platformi je prostorija u kojoj je saborac,okolo su svuda neki plavi burići povezani po 3 komada nekim gajtanima i eksplozivnom napravom.Nigde nikakav hidrant nisam našao,a kontam da bi to trebalo sve da se digne u vazduh,ali ne znam kako? Probao sam da tražim misiju kako je predložio vladats,ali nisam uspeo da provalim bitan detalj,vidi se samo kako oni prolaze kroz prostoriju na platformi i idu dalje gde se neka vrata otvaraju i izlaze neprijatelji.Dizanja u vazduh nigde nema! Kako ljudi da se odglavim,pomagajte šta da radim?
Nije ni čudo, pobrkao sam, mislio sam na neku drugu misiju.
Evo, walkthrough kaže ovako... Fight through the rooms to enter a room rigged with explosives. You will hear a little dialogue when you enter the middle room. A 3 minute timer will appear on the screen after the dialogue, escape the building before it blows. Men will be outside along with a machine gun. Kill everyone and escape yamantau facility. Run to the machine gun and kill everyone around to finish the mission.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Nista nisam uspeo da skontam,Raicu,da pojasnim,na platformi je prostorija u kojoj je saborac,okolo su svuda neki plavi burići povezani po 3 komada nekim gajtanima i eksplozivnom napravom.Nigde nikakav hidrant nisam našao,a kontam da bi to trebalo sve da se digne u vazduh,ali ne znam kako? Probao sam da tražim misiju kako je predložio vladats,ali nisam uspeo da provalim bitan detalj,vidi se samo kako oni prolaze kroz prostoriju na platformi i idu dalje gde se neka vrata otvaraju i izlaze neprijatelji.Dizanja u vazduh nigde nema! Kako ljudi da se odglavim,pomagajte šta da radim ::
Raić je u pravu, puškaraš se malo pa kad enemies počne bežaniju kroz velika vrata na suprotnoj strani, ti lepo za njima, zaposedneš kamion uzjašeš machine gun i pucaš po neprijatelju dok te saborac ne izveze iz fabrike...
Децо, може ли неко да ме подучи како да инсталирам овај Блек Опс без резања на Дуал Лејер? Ради се од око 8ГБ фајлу које је у Имаге Диск форми. Не бих да режем ни на два обична, па молим за упутства. Хвала!
:: Децо, може ли неко да ме подучи како да инсталирам овај Блек Опс без резања на Дуал Лејер :: Ради се од око 8ГБ фајлу које је у Имаге Диск форми. Не бих да режем ни на два обична, па молим за упутства. Хвала ::
Ех, проблем и јесте што је `купљени` фајл у Рар-у, који се, кад се распакује, јавља у ИСО. фајлу. И шта ондак? Брже одговарај, нестрпљив сам да укокам Фидела Кастра!
:: Ех, проблем и јесте што је `купљени` фајл у Рар-у, који се, кад се распакује, јавља у ИСО. фајлу. И шта ондак :: Брже одговарај, нестрпљив сам да укокам Фидела Кастра :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН :: ::
Гилопиле, да ли би био љубезан да ми укратко саопштиш те лакше начине, пошто сам, користећи годинама Даемон тулс, стекао извесну аверзију према том програму. Кад сам приморан да га инсталирам увек ме нешто зафркава, багује, а не јавља се ништа од тога пре инсталације, па га подозревам. Као и још пар програма, осим БС кога унакази један форумаш ономад неоправдано свакако.
P.S. Ne znam zasto si se preplaskao daemona, ova nova Lite verzija je odlicna i nisam primetio da mi nesto baguje...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Гилопиле, да ли би био љубезан да ми укратко саопштиш те лакше начине, пошто сам, користећи годинама Даемон тулс, стекао извесну аверзију према том програму. Кад сам приморан да га инсталирам увек ме нешто зафркава, багује, а не јавља се ништа од тога пре инсталације, па га подозревам. Као и још пар програма, осим БС кога унакази један форумаш ономад неоправдано свакако :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН :: ::
Дете моје, не знам шта ти користиш али ја на мом Виндоузу 8 немам ту опцију.
ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН!
:: Pa lepo ti rekoh, klikneš desnim na iso fajl i ideš `open with winrar`, onda ga ekstraktuješ gde oćeš i pokreneš setup :: :: Reci samo ako treba još detaljnije :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Nema na cemu.Prica je vrlo kartka: Mog rodjaka od milja sam nazvao(inace se zove Mihajlo) Mile, potom Milopile i tako poceo on mene Gilopile, posto se zovem Dragan-nadimak Gile, mada me zovu i Giga,a od skoro jedan frnd poceo i Gigu-gaga, Gigant i plus razne varijacije na Giga, pa su me nekada zvali i Zgy...
Raznesi sad tog Kastra u paramparcad, seme mu hebem:)
:: Е, одлично, сад ћу да пробам. Пуно хвала Гилопиле. Успут, ако није тајна откуд да наденеш себи тај надимак :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН :: ::
Гилопиле, мислим да би требало да тужиш овог Раића што је дао нетачне податке везане за твој надимак. То се зове клевета! Ем, што користи ХР и црвене граф. карте, него и даје нетачне податке који угрожавају интегритет дотичних форумаша.
Jos si na win8? Penzionisi to i pod hitno instalisi win 2010 sevice pack 6 oem, meni se lepo snalazi sa 16 jezgara, videcu kako ce sa jos preostalih 12 kada ih otkljucam.
Rajkov predlog je isto tako laganica, ali, iskreno, meni je muka kada trebam da raspakiravam 8gb. Sa Magicnim Ismetom ne trebas da se smaras sa raspakivanjem, pa brisanjem tih fajlova...sve ti je na dohvat ruke, a programce ce ti uvek trebati, biliv mi.Sad bih te zamolio da primenis jedu od ponudjenih opcija i da krenes da se igras, Kastro ce ti umaci:)
:: На новој 8 нема додатних програма попут Винрара, Винзипа, итт. јер је све инкорпорирано у ОС-у. То је за заостале ОС-ове, ХР и Линукс :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН :: ::
Jes vala, uvek treba imati neki program za image mount, ovo što sam napisao radi za iso ali ako ti dođe mdf, nrg ili slično mož da se slikaš. Pretpostavio sam da ti ne trebaju takve stvari čim ga već nemaš.
Izvini za `tatko`, i ja sam u godinama kad čovek polako počinje da želi da ih ima manje. Osim toga već ima na forumu tata02, ne pitaj šta se desilo broju 1.
Evo i magic iso virtual drajv, posto ne mozes da montujes preko magic iso programa.Jbg, ipak si trebao da instaliras demona, ali sada sta je tu je.Kada ga instaliras(par sekundi traje) ides desni klik na taj ISO i preko magic iso montujes, pa ponovo instalisi igru.Ne znam da li je do toga da mora biti montovana igra da bi radila posto je nemam, ali probaj.
Ccc, Kastro ce izgleda izvuci zivu glavu!Da je ziv, siguran sam da bi ovaj dan slavio drugi rodjendan!
Изгледа ме ви не разумете... Пробао на оба начина и лепо инсталирао, али се игра не покреће. Зашто? Кастро ће изгледа из болнице да се врати док ја ово покренем.
Raiću druže,izgleda da ponovo ne mislimo na istu misiju,ovde nema više soba,a pogotovo nema nijedna sa eksplozivom,rekoh samo povezani burići svuda u krug,ograda od pletene žice,soba na platformi puna kompova i pultova sa panoom na sredini,nigde eksploziv niti išta slično osim burića koji su izgleda povezani svi kao jedna eksplozivna naprava.Stvarno više ne znam šta da radim,baš sam se smorio!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.