Stigao sam do misija kada hilihopter pada i ja upadam u neku zgradu. Sve to predjem i stignem do dela kada guram vrata. Ekslodiraju neka kola i upadnem u neku prostoriju i sve mi bude crno(mrak). Nacrtano mi je gde treba da idem ali nikako ne mogu da predjem ovo. Stignem na nekih 7m od tacke i tu stanem udaram u nesto :D. Moze pomoc kako ovo da predjem?
MIsija je sledeca. Pocinjem u helihopteru i spustam se sa konopcem. Hilihoper nesto pogadja, gubi kontrolu i ja upadam sa jos jednim u neku zgradu. Pucamo se po tim zgradama i onda nailazim na jedan hodnik sa nekoliko prostorija. Ja ulazim u jedna i napada me njihov sa nozem i Reznov me oslobadja. Kasnije uzimam radio(voki toki) i zovem helihopter da puca u neku odredjenu metu koja ja izaberem. Tu nailazim na neka vrata koja guram sa jos jednim. Nesto eksplodira , ja ulecem unutra i tad mi monitor bude samo crn. Ima neka zuta tacka(odrediste) gde treba da odem nekih 15m. Ne znam kako da stignem dotle uvek udarim u nesto. Zabagovao sam ovde od nedelje. Keep cool, keep al the power.
:: Koja je misija po redu? Presao sam je pre oko mesec dana, tako da mi je skoro cela igra ostala u pamcenju :: :: Objasni malo bolje, ovako tesko da ce neko da ti pomogne. Mislim da je najlakse da uradis ovo sto ti je vladats preporucio :: :: CPU-Z Validator :http://spedr.com/5pun :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.