Ja igram preko Hamachi-ja sa ortacima. Skinite svi istu verziju, neko od vas neka napravi grupu (create network), ostali neka idu join network. Isto tako jedan lik host-uje igru, ostali idu multiplayer - tcp/ip - join i kucate IP adresu sa Hamachi-ja onog ko host-uje. Podesite sta i kako hocete i uzivancija. :)
Pa i shedow of death imam isto random ali mozes sklapati artifakte a sto se tice bagova oko pecina izbacic neku jedinicu i onda sljaka. mi picimo na 200% random ja kum i 2 kompa pa kako te ukenja osim ako komp dobije konflux onda pravimo novu igru. sa kojim zamkom volis da igras?
Meni lezi vise Dungeon i Tower pogotovo kada unapredim u 8 jedinice a i na magije se dosta uzdam. BTW skinuo sam disciples III ali ga nisam jos instalirao ,da li ga je neko probao?
Negde sam cuo da sklanjaju nekro zamak i town portal,a koliko kompova pustite mi obicno ostavljamo odnos 1:1. Steta ,samo da su na disciples II dodali random map vise cuvam i pazim jedinice nego u herojima, ustvari azuri su ipak...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.