pozdrav forumasima! da vas zamolim za pomoc...naime,imam SKIDROW verziju igre sa engleskim i spanskim jezikom i kada kliknem na instal game izbaci mi obavestenje:`no suported languages found` i nece da je instalira...? o cemu se radi? koliko se secam,istu ovu igru sam uspesno instalirao na lap-top a sada na desktopu nece...? hvala unapred na svakoj pomoci...
O, da. Savršen način da se u windowsu teže snađeš. A tek ako pokušavaš preko telefona da objasniš nešto korisniku windowsa na srpskom nastaje totalni karambol, kao kad prvi sneg uhvati naše vredne putare spuštenih gaća.
Dalje - Dalje - Dalje - Prihvati - Potvrdi ...? Oy? Wtf!!!.
u localisation mi je namesten united states...a primetio sam da u instalacionom prozoru igre za spanski jezik stoji spanska zastava a za engleski CANADSKA zastava...da li to ima neke veze,da li da u localization stavim Canada umesto United States?
:: :: u localisation mi je namesten united states...a primetio sam da u instalacionom prozoru igre za spanski jezik stoji spanska zastava a za engleski CANADSKA zastava...da li to ima neke veze,da li da u localization stavim Canada umesto United States ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.