Muzika je do sad uvek bila jako dobra u elder scrolls serijalu, ni sam ne znam koliko puta sam preslusao soundtrack iz morrowinda, verujem da ce i ovaj novi biti strava.
:: Dobra je muzika u ovom teaser-u, a igra će nadajmo se biti dobra :: :: :: ASUS P5K - Intel E5200@3.3GHz - Sapphire HD4870 - 2x2GB DDR2 Geil BD CL4 - CM Centurion 5 - Chieftec GPS-500AB - Samsung 931BF - Altec Lansing ATP3 - HDD`s WD 640GB AAKS, 1TB EADS, 1TB EARS, 1TB Elements, 250GB MyPass :: ::
:: e to je igra koja e mnoge naterati da kupe nove grafe konfe i memare...: :: :: koja ce da baci sve ostalo u zasenak.. :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black,PUSH&PUL :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES (1132Mhz :: ATI RADEON HD 585 :: NZXT Lexa S Neon Mode :: Mad Catz R.A.T. :: ::
da ce igra kao igra biti blizu savrsenstva u odnosu na sve ostale ali samo mi smeta (i to govorim kao vlasnik xboxa) sto ovako nakrcanu igru sa sadrzajem prave prvo na konzoli pa portuju.. Samo da ne bude kao F3 ili ne daj boze New Vegas!! bagova da kupis sakom i kapom
Ova igra ce me zapravo naterati da kupim nov komp,a i bez nje je pretty overdue upgrade :D
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
:: :: da ce igra kao igra biti blizu savrsenstva u odnosu na sve ostale al :: samo mi smeta (i to govorim kao vlasnik xboxa) sto ovako nakrcanu igru sa sadrzajem prave prvo na konzoli pa portuju.. Samo da ne bude kao F3 ili ne daj boze New Vegas!! bagova da kupis sakom i kapo :: :: Ova igra ce me zapravo naterati da kupim nov komp,a i bez nje je pretty overdue upgrade :D
jos da uzmem,iskrslo nesto prece finansijski i posle sam se premisljao da li mi uopste treba nov komp u neko skorije vreme i ova igra mi je otprilike stavila do znanja da treba Nisam zaboravio na pomoc .)
- više od 150 ručno pravljenih pećina i laguma za provlačenje - protivnici se u nedostatku tebe bave svojim zanimacijama, love, jedu, seru - ekstenzivna customizacija tvog lika, oružja i opreme - igra iz prvog i trećeg lica - navodno su ovaj put napokon uradili pristojan interfejs ...
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Ne trazim da castis pice, ni veceru, pa cak ni bubreg ...koliko god to zvucalo neverovatno kad sam ja u pitanju...
Delovao si kao da ces da spavas ispred vrata Emmija samo da sto pre uzmes komp... Ali jbg zivot...
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
:: :: jos da uzmem,iskrslo nesto prece finansijski i posle sam se premisljao da li mi uopste treba nov komp u neko skorije vreme i ova igra mi je otprilike stavila do znanja da treb :: Nisam zaboravio na pomoc .)
Znam, znam ja sam pazario u januaru kmpletan komp i sad opet nesto muvam trazim... Bolest... :-D
:: :: :: ne verujem da sam iz postova bas taj utisak ostavio,ali da,uzeleo sam se tog osecaja kad kupujem sve komplet novo
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.