Narode.. Igrao sam Counter poslednji put pre vise od 5 godina.. I to je 1.5 verzija ako se dobro secam, bila... E sad, interesuje me koja je trenuntno aktuelna verzija i kako se zvase ona sa single player misijama?
Ako ima neko linkove za downloade valjanih verzija i medicine za njih neka pusti na sawitch@gmail.com bio bih mu veoma zahvalan...
counter strike condition zero deleted scenes ti je ono sa misijama
counter strike source je poslednja verzija mada je izaslo brdo modova za to counter strike online itd itd
mozes da kreiras new game da igras sa botovima ili online
a counter strike 1.6 je ta koja se igra najvise, ima milion servera sa raznim modovima deathmatch, headshot deathmatch, gungame, surf, soccer jam, deathrun, hide n seek, awp, public i najbolje od svega clan war :) 5v5 i tako :)
batali ti source, odes na kgb hosting sajt i od njih skines skines Counter Strike 1.6 i odgovarajuci patch. ako ces non steam... odavde najbolje da se ne bi zezao oko skidanja odgovarajuceg patcha...
Steam je super stvar ako volis da se igras, Steam sa Counterom je oko 500 dinara i imas original igru i jos neke lepe servise...
jedna od retkih koja radi u multiplayer a mozes da je teras sa malo boljeg digitrona i na dialup, sto je dovelo do razvoja seoskog gejminga... ja sam ga igrao 8 godina, do pre par meseci... doslo neko novo vreme, neki novi klinci...
Najnoviji je Source. On krece sad polako da se igra kod nas, vidim ima par servera za njih. Ali zaraza je 1.6 koji je aktuelan dugo dugo godina. Keep cool, keep al the power.
Steam je `prodavnica` originalnih igara. Dakle, obican store gde kupujes original CS, da bi mogao da igras na VAC serverima.
Naime, to su serveri koji su obezbedjeni malo bolje od citovanja(varanja), i ukoliko anti-cheat sistem detektuje cheat, akaunt ti biva banovan i ne mozes da ga povratis...
Nema nikakve bitne razlike, osim te, izmedju CS i CS Steam(1.6, Source..)
Neki danasnji bolji 1.6 serveri:
SpiN Community
KGB Community
Koliba, Relax i Milf.
Za download, kucaj u Google: `CS 1.6 KGB hosting CS`.
Edit.
Ne treba ti nikakav patch, dovoljno je skinuti `CS 1.6 v42`.
Ustvari moja ti je preporuka da probas i CSS i CS 1.6 pa vidi sta ti se vise dopada. Igrao sam 1.6 sigurno 7-8 godina i smorio me pa sam presao na CSS koji je donekle realniji, meksi za igru i vizuelno lepsi, mada ljudi kukaju na poslednji engine ali nije toliko strasno Imas i za to nekoliko servera u Srbiji. Vidi na http://www.gametracker.com/search/css/RS/ pa biraj.
Imam neki Counter-Strike 1.6 Professional Edition (2010) instaliran na kompu ali neće da radi tj kada se instalira i pokrene prvi put ide sve lepo milina, međutim kada ponovo pokrenem CS izbaci mi http://yfrog.com/2fadasdup Zna li neko u čemu je problem??? msm ram-a imam slobodnog oko 2GB a i na hardu gde sam instalirao dotični ima oko 35GB slobodnog prostora Unapred hvala...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.