instalirao sam normalno igru i kada sam hteo da je pokrenem izbacio mi je patcer i pita me da instalirao novu ver kad sam to uradio na kraju mi se zapucalo da nemoze da ga updajtuje, sta da radim?
Ako si krekovao igru nije ni čudo što ne može da apdejtuje, prvo update pa onda krek ako uopšte ima za najnoviju verziju, ako ništa, probaj da blokiraš igru firewall-om
Mislim da je već bila tema pre neki dan
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Nikad, ali N. I. K. A. D. nemoj voziti izlecenu aplikaciju koja uz to
09.12.2010. 19:40
status: user broj poruka: 10997
nije igriva `online`, uz aktivnu Internet konekciju - konekciju disejbluj. Drugo, ako si bio primenio lek, moras da vratis originalne fajlove, pa da nakon patch-ovanja ponovo primenis mendecinu... E sad, da li ce stara mendecina da leci ili ce biti potrebna promena terapije, to zavisi od pacijenta i vitamina kojima je filovan onim patch-om...
Naravno da neće, nije ovo kapija pa da može na silu
09.12.2010. 22:17
status: user broj poruka: 9006
Nađi negde .cfg fajl ili nešto slično pa ga otvori u notepadu, nađi liniju s rezolucijom i promeni ručno. Obavezno prvo napravi backup, neke igre ne vole prčkanje po tome.
Fajl je obično u folderu igre ili tamo gde drži snimljene pozicije i profile, gde god to bilo.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Neko mi je u originalnom postu predložio rešenje sa brisanjem shorcuta na desktopu ali to nije bilo rešenje a admini su jedva dočekali da obrišu temu iako ne vidim razloga za to tako da u njoj nisam mogao da odgovorim osobi koja je predložila rešenje. Najjača reč u celoj temi je bila lekić pa ako je to razlog onda neka...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.