Kada pokrenem igru dodje do dela kada mu donese telefon u kaficu i kad se javi posle izvesnog vremena puknu teksture i sve bude crno.Sta mislite da li je to zbog drivera?
da je zbog grmlina koji hoce da se skines s kompa i uzmes neku knjigu da citas :)))) Sala na stranu mogao bi staviti konfiguraciju ili barem graficku...Desava li se u drugim igrama,mozes li da izadjes iz igre odmah na windows dugme ili ctrl alt del ili ne?Koji driver koristis?Obavezno koristi driver cleaner kad menjas drivere i probaj reinstal drivera... AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
Koristio sam 10.10 pa sam imao problema sa Nfs Hot Pursuit i skinuo sam te a stavio 8.10 da bi igra radila.Nisam koristio driver cleaner kada sam reinstalirao 10.10.Konfiguracija:-7850 black edition koji radi na 2.8,ATI 3870X2,3 Gb rama,MSI 790XT-G45 i LC Pover 650w.
Skini driver cleaner i lepo ocisti pa onda stavi novi driver taj 10.10 i stavi taj skidrow update-mozda je bug u igri i onda probaj... AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.