Ovako igrao sam obe igre (kupljene na warezu) u lanu sa prijateljima i super smo se družili, ali pošto sam se preselio to više nije moguće. Moje pitanje je sledeće: Koju od ove dve da kupim da bih mogao da igram online (koja ima vise igrača,servera i tako to)?
Extra,da da hoću da kupim original. Imam par igara na Steamu tako da tu si skoz upravu nije mi palo napamet :)
Hvala ti na brzom odgovoru :)
:: Ako misliš da kupiš original, kupi drugi deo jer je mnogo bolji od prvog. Serveri su najmanji problem.. :: :: Igra je na Steamu samo 14 evra. Prati Steam sa vremena na vreme, jer prave popuste. Ja sam kupio paket od 4 kopije za 14 evra pre 2 meseca :: :: A ako baš hoćeš piraterijom da se baviš, L4D2 može preko Garene da se igra u LAN-u.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.